Pembeburun 29.o6 da sezeryan doğum yaptım merak ettiğiniz ne varsa sorun arkadaşlar . Ben böyle postları çok takip ederdim bende merak eden arkadaslara yardımcı olmak isterim.🤗
Ecmelinannesi Pembeburun hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza 🤗 oturup kalkamada zorlaniyormusun
Emreilknur5561 Pembeburun Gözünüz aydın öncelikle ,kavuşmuşsunuz darısı bize inşallah 🙏🏻 Bende sezeryan olcam canım 31.haftamdayım kaçıncı haftadda sezeryana alıyorlar, bir de dikişler çok zorluyor mu , son olarak süt gelmez sezeryan olunca diyorlar doğru mu
Pembeburun Ecmelinannesi ilk 2 gün zorlandim şuan için gayet rahat bir şekilde oturup kalkıyorum bebeğimi kucağıma alıp emzirebiliyorum.
Pembeburun Emreilknur5561 teşekkür ederim sağolun . Ben sezeryani son anda oldum bebeğim tersti ve yinede sanciyla döner diye beklemek istedik 38+4 de sancilandim. 4 cm acilmam oldu ama yinede dönmedi bebeğim ve seryana alindim. Dikişler ilk kalkışta tuvalete gidişte biraz zorluyor. Benim 2 gün sütüm Azda olsa gelmişti .
Pembeburun Ema ağrım çok olmadı zaten sürekli ağrı kesici verdikleri için . 2 sonra gayet toparlaniyorsunuz. İlk kalkış biraz zor oluyor yazınızı çıkardıktan sonrada gayet rahat oluyorsunuz . Ve bana kayısı kompostosu cok iyi geldi mutlaka yapın derim . Hiç gaz problrmi yaşamadım sayesinde 3. gün hem tuvalete ihtiyacında gidermemi sağladı .