Fatma Merhaba kızlar, Şeker yüklemesinde 50 ilk yaptırdım açlık 85 sonrası 170 çıktı 😔 doktor ikincisini yapalım dedi ama ben yaptırmak istemiyorum 100 çok fazla değil mi? Bu durumda olan varmı ne yaptınız
Btl_ozn Fatma benimde 50 lik 209 cıktı dahiliyeye gittim ackik tokluk bakti normal cıktı 1 hafta evde ölçtüm sonucları götürdum normal cıktı simdi dikkat ediyorum yinede yediklerime
Btl_ozn Fatma hayir dahiliye doktoru gerek görmedi ama benim yüksek çıktığı icin gerek yok dedi sizin daha az çıkmış bebeginizin kilosu nasil peki benimki 3 hafta önde çıkmıştı o yuzdende şüphelendi iciniz rahat etsin yaptırın isterseniz insanin akli kalıyor bu sefer seker hafife alinacak bisi degil ben artik dikkat ediyorum yediklerime çıkmasın diye
Fatma Btl_ozn hmm Çarşamba gününe gel dedi doktor yapalım dedi. Bebeğim 26. Hafta da 800 gram 32 cm de boyu
Btl_ozn Fatma ben ailede var diye yaptırmak istedim kilosuda normal çıkmış sizin benim 1.170 gr cıktı 26. Haftada ins çıkmaz şeker sizinde
Fatma Btl_ozn bende oyüzden yaptırdım eşimin ailesinde de Benim ailemde de şeker var. Hayırlısı olsun artık ne deyim Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımızı 🙏🏻