esra1919 Kızlar bildiğiniz üzere çocuk hızlı buyuyor. Herkes kıyafetlerini biraz büyük al diyolar yenidoğan kiyafeti cok az al diyolar. Ekimde dogumum olcak allah nasip ederse.kiyafetlerini kac aylık almalıyım sizce
Mira_07 esra1919 canım bende yeni Doğum yaptım senin gbi herkes işte çocuk hızlı büyüyor gelısıyor az kıyafet al dedıler bende öyle yaptım max 4 aylık benm aldıklarım 0 dan 4 aylığa kadr az aldım bende giydiremiceksem neden boşa masraf yapim dimi🤷🏻♀️
zynpgdkl esra1919 benimde doğumum ekimin sonu çok güzel aylara denk geliyor aslında doğumuz çok az 0-3 aylık ve 0-6 aylık alacağım..zaten yaza 7-8 aylık olur çok minnoş elbiseler kıyafetler almayı düşünüyorum o zamanda🥰
zynpgdkl esra1919 ama kışa geldiği için doğumuz kışlık kıyafetler almak şart.. yeğenim yaz ayında olmuştu çok avantajlı ve masrafsızdı yaz bitene kadar zıbınla durdu sadece akşamları ince kıyafetler giydiriyordu annesi☺️
Sengulkrgz esra1919 Yeni doğan hiç bir ürün almadım.Hastane çıkışları dışında tabiki.03 ay 11 adet alt üst takım aldım.Gerisi 36 69 912 12 18 18 24 ay seklinde aldim.Bunlarin arasindanda çoğunluk 36 69 aldim.Diger aylar begendigim bir kac parca eşya totelde 35 alt ust aldim.11 i 03 ay
Kaya1902 esra1919 3 takım aldım alt üst olarak 1 tane de 10 şu hastane çıkışı tamamdır 👍🏻 şuan 43 günlük ve gerçekten küçük geldikleri için bugün kaldırdım 3-6 aylıklara başladık