Sedolii Anneler merhaba 2 gündür sol kulağımda şiddetli bi ağrı var ve zor yutkunuyorum doğal yollarla geçirebilecek bişey varmı yoksa mecburen hastahaneye mi gideceğim 😖😖😖
Sevvaldal Sedolii sarmısağı biraz tavada döndürün. Sonra iğne ile küçük küçük bir kaç delik açın. Küçük bir tülbente sararak kulağınıza koyup üzerine yatın😊
Ersannnn43 Sedolii mecbur antibiyotik canim yoksa gecmio ne kadar kullanmicm desemde kullandim antibiyotik çözüm
Sedolii Ersannnn43 doğal yöntemle geçirmek istiyorum bende eğer varsa antibiyotiğe karşıyım biraz 😖 ama çözüm olmazsa mecbur hastahane yolu gözükecek canım😖😖
Sevvaldal Sedolii cocukken denize girdigim ilk gun mutlaka kulgim iltahap yapar ve cok agrirdi o zaman bende ise yarardi, size de iyi gelir inşallah🙏
Ersannnn43 Sedolii Bnde çok direndim cnim aynısını yaşadım naptiysam geçmedi enfeksiyon olunca bebege de zarar veriyormus kandan geçiyoruz biran önce git baktır
2405 Sedolii canım hamileyken benşmde agrıdı bi çay kaşığı yani 2 damla damlat kulagının içine sonra geçiyor canım rabbim şifa versin
Ylzmkl Sedolii soğanı sık canım suyunu çıkar çay kaşığıyla damlat bi iki damla bak nasıl geçiriyor. Tecrübeyle sabit denenmiştir☺️ Benim geçirdi