Esrabrhkl 35+4 günlük bebeğim. Kilosu 2760 denildi .az mı çok mu kızlar?? Bana az geldi doktorum 3 3500 olmasi yeterli doguma kadar dedi .doguma kadar 3 500 olurmu ki
Lylknt Esrabrhkl bende en son 33 haftada bakmıştım 2 200 demişti pazartesi günü yine gidecem bakalım ne kadar kilo almış
Denizanne Esrabrhkl 38+3 de 4 kg dı. Kiloya çok takılmayın benim bebeğim çok kilolu normal doğum yapamayacağım 😢
Naze2005 30 haftalıkken 1800 gramd şimdi 33 olduk haftaya kontrolümüz var bende merak ediyorum ne kadar oldu
Esrabrhkl Naze2005 valla doğuma kadar en az normal bebek kilosu 3 yada 3 buçuk olacak ne az ne de çok .. zaten doğduklarında minnacık bişeyler
Denizanne Esrabrhkl canım makarnayla bile ekmek yediğim oluyor valla ekmeksiZ doyduğumu hissetmediğim için abarttım baya. Doktor ekmektendir dedi çünkü düzenli sürekli yedğim bi tek ekmek var
Serpilataman Esrabrhkl benimde 36 da 2700 dü doğuma kadar 3 anca olur kilosu normal dedi doktorum. Bana görede iyi yani tek sağlığı yerinde olsunda
Busran Esrabrhkl masallah alır daha bence , benim ikinci gebeligim ilk dogumumda benimde 2500 du heralde buda öyle olur en ideali 3 kilo diye düşünüyorum fazla kilo doğumu zorlaştırıyor zaten doğunca gelisiyolar zaten 😊