Aysgl_nrnc1 28.haftadayım 10 kilo aldım ve ayaklarım şiş, bi numara büyüdü resmen , doğumdan snra tamamen eski haline dönermi ?🤭
defne55 Aysgl_nrnc1 20 haftayım hiç kilo almadım ama sürekli ayaklarım şişiyor 38 giyiyordum 39 oldum herke normale döner diyo inşallah döner umudum o🤣🤣
espalp Aysgl_nrnc1 ayaklarımız zaten şişecek herkeste oluyor doktor normal diyor, sıcaklardan zaten normal. Dinlendirip aza indirmek elimizden geleni 🙏🏻 Ben büyük terlik aldım internetten 2 numara büyük. Zaten büyücekse en azından bi süre giyeyim dedim😂
Brnaebu defne55 benimde ayni 32.haftamdayim ama 28.haftadan beri şiş doktoruk sicaklardan oluyor dedi
Aysgl_nrnc1 Brnaebu bazı insanlarınki kalıyomuş öyle büyüdüğüyle, inşallah kalmaz ya bi ayağimz vardı o bile değişti 🤭😂
Brnaebu defne55 dinlenince iniyor ama benimkiler surekli sandelyede oturur asagi sallarsam şişiyor uzanip yatinca geciyor
Aysgl_nrnc1 Benmde dinlenince ayakta kalmayınca daha iyi ama çok yürüyünce sızlıyo artık patlıcak sanıyorum 36 ayak gözüme 39gibi görünüyo bol suda içiyorum ama şişceği varsa şişiyo@Dilan34