Biology26 ilkerzorlu45 amin canım sizlerde sağlıkla kucagınıza alın inşallahh😊 evet çiğli de yaptım. Baştan beri hep oraya gittim
Biology26 ilkerzorlu45 yok devlet hastanesş oldugu için kim varsa o yaptırıyo. Bnde pamir bey vardı ama normal dogumu ebeler yaptırıyo o girmedi
Biology26 ilkerzorlu45 ilgililerdi güzeldi. Ben hiç korkmadm çok istedm korkmayın sizde. Bide orda ebe sınıfına gidiyorsanz görmüşsnzdr pakize ebe var. Benm doğumumu o ve baska bi ebe yaptırdı güzeldi.
ilkerzorlu45 Biology26 evet taniorum pakize ebeyi.bencok korkuom cok az kaldi doguma panik.atak.tetiklerse die kotu oluorum heryerim sivilce.doldu stresten
Bayan_melek Biology26 tek kişilik odalarda mi kaliniyo oyle duydum dogum bile tek kisilikmis oyle mi acaba
Biology26 ilkerzorlu45 o zamn cok cok az kalmıs bende sivilcelendm doguma yakın hatta dedm hamileligm boyunca cıkmadı kesn dogurcam dedm dogurdum😅
nesildidemtopuz Burcinsahin3 cnm ben ılk dogumumu sada da yaptım drum gokhan bey cok memnunda kaldım doguma da herkesın dr u gırıyor sımdı ıkıncı hamılelıgım yıne ordayım tavsıye ederım
Xxxxx Burcinsahin3 canim bende cigli devlet hastanesine gidiyirum doktorum irfan bey ve herseyinle gayet ve cok guzel ilgileniyor onu tavsiye edebilirim sana
ilkerzorlu45 Biology26 banada persembe gel dedi korkuom cati muanesi yaapacak die zaten panik.atak var iyice strese bagliom kwdmimi
Biology26 ilkerzorlu45 yapcagını sanmıyorum ya 38.haftamda randevu almıstım yoktu baska kadın doktora girdm oda yapmadı. Sancım olduğunda yaptılar 4cm vardı snrada doğurdö zaten