Yaser27 eylulvari hımm benim ki tam 38+0 olsun istedim o yüzden bana sanki geç gibi geldi 🤭 rabbim hayırlısıyla kucaklarimizia da almayı nasip etsin inşallah 🙏
eylulvari Yaser27 eğer bebeğin kanala tam inememişse ve sağlık sorunu da yoksa suyun gelene kadar bile bekleyebiliyorlar 🥰 amin canım hayırlı doğumlar sana da şimdiden
Lylknt Yaser27 38 hafta uygun dediyse doktorun güzel valla inşallah bana da yakın tarih verirler bebeğin gelişimine bakıyorlar değil mi
Yaser27 Lylknt 38+1 de yapabiliriz dedi ister bi gün önce ister bi gün sonra diye sana kalmış dedi bende 1 gün öncesini tercih ettim kansızlık ve tansiyon düşüklüğü sorunum var o yüzden bi an önce toparlanmak istiyorum
Memi Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza. Benimde pazar günü inşallah. 37+2 de kavuşmuş olacağız. Tüm serklajlı yatanları da bugünleri görmek nasip olsun.
eylulvari Memi sağlıkla al yavrunu kucağına, herkese sabır ve güç versin rabbim. ben de çift rahimliyim. endişem çoktu. hayırlısıyla gelsinler 🥰
Memi eylulvari aminnnnn inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp evimize getirelim inşallah. Bundan daha büyük servet yok.