Fatmabltc Kzlar bilgisi olan var mi randevum 9 unda 36 haftalik hamileyim vajinamin ustunde sigiller var sigil heralde kucuk kucuk ben gbi et parcalari ama vajina girisinde yok normal dogum yapabilir miyim ki
Simgem Fatmabltc normal Doğum olmuyor canım riske atmıyorlar beniö bi arkadaşım olmuştu öyle Bebeğe enfeksiyon bulaşır diye sezeryan aldılar
DemetDigesu Fatmabltc hpv virusunuz var normal dogum yapamazsınız bebege gecer.. dogumdan sonra sıgıllerı yakarlar ama bu hastalıgın tedavısı yok olmadan once aşısı var ama olduktan sonra işe yaramıyor bagısıklıgınızı ıı tutacaksınız yoksa hep tekrarlar
Tazeannevebebegi Fatmabltc benim sigil değil sivilce ben normal doğum yapabilir miyim acaba bende 36 haftalığım
Dezehs Fatmabltc ben yarın gidince soracağım inşallah içinde yoktur vajinanın benimki şu an bacak arası deriz ya orda 4 5 tane et parçası gibi birşey var
Fatmabltc Simgem Sey diyolarki vajina girişinde varsa sezeryan oluyomus benim girisinde degil ondan sordum
DemetDigesu Fatmabltc fark etmez vajınanın ıcınde dogum kanalında uruyor bu vırus zaten bebekte ordan gecegı ıcın bulasır bebegın saglıgı daha onemlı sonucta