SEE Kızlar merhaba tam düzenli gittiğim bir doktorun olmadığı için size birşey danışmak istedim. Ben tam 6 haftanın içindeyken tatile gidicem ege denizi ama girsemmi girmesemmi bilmiyorum girilirmi 6. Haftada sizce
Masalseyhan SEE canim hicbi riskin yoksa enfeksiyon va durumu yoksa girilebilir yuzmek hatta hamileler icin cok yararli oldugu soyleniyor.. ama havuza girme o daha tehlikeli mikrop kapma acisindan
Serife07 SEE canım 6. Hafta çok erken bence daha bebeğin rahime yeni yeni tutunuyor bi de dalga vuracak riskli gib. Belki 6 aylik hamile olmuş olsan neyse doğumu kolaylastiriyor. Tabi ki sen bilirisn ama daha 3. Ayı bile atlatmamışsın
LINDAMAY SEE benim doktorum da denize girebilirsin ama çıkınca hemen mayonu değiştir ıslak kalmak yasak dedi. Islak kalınca mantar veya başka enfeksiyon oluşuyor.
Minnosizmmm SEE canım ben doktoruma sordum aslında bi sakıncası yok kalp atışını duyalım öyle gir dedi. Duyduk şuan 6+4 olduk girebilirsin güneşlenme güneşte kalma atlayıp zıplama anı hareket etme yeter dedi
Masalseyhan SEE rica ederim canm ama dikkat et islak islakta oturma hemen dusunu al 😊 bende idrar ylu enfeksyonu var azbisey ama denize bile giremiyorum 😒
SEE Serife07 hımm doğru canım çok girmemem lazım zaten çok dikkat etmem lazım bakalım birde doktor görüşeyim en iyisi bakalım ne diyecek
Serife07 SEE valla canım ben olsam ki 1 yaz boyu hiç girmedim girme derdim çünkü daha cok yeni ya. Sen ne düşünüyorsun bilemedim.
SEE Minnosizmmm çok yakınız canım bende 5+4 üç tam haftaya tatile gidicem neyse doktora gideyim yine çok sağol canım