Aminea Acilde 2 cm acıklığım cıktı eve gönderildim sancım artarsa veya suyum gelirse hastaneye tekrar gideceğim artması için ne önerirsiniz birde kaç dk düştüğünde hastaneye tekrar gitmeliyim sizce ?
zeynokrktk Aminea Ben 2 haftadır 2 cm açıklıkla duruyorum 😁 Cuma günü 40. Haftamı dolduruyorum ne su ne sancı var bugün muaynede domtorum pazartesi gününe kadar kendi sancın gelmezse pazt sabah yatış verdi suni vererek 😏
Deletedmom0333 Merdıven cıkabilirsin ılık duş alabilirsin hem sütün dogumdan sonra daha cabuk gelir 5 dakıkada 1 oldugumda hastaneye gitmelisin cnm
Aminea Deletedmom0333 sabah gittiğimde 10 dk idi suan 5 dk da bir 30 sn kadar sürüyor cok yoğun bir Ağrı değil canım adet agrısı gibi
Handeyldz01 Sıcak suya oturma hurma yeme Meryem ana otunu tavsiye ediyorlar bide squat bol haraket🌸 hayırlı doğumlar canım🌸
Evin_toprak Küvetin varsa içini doldur ılık suyla otur içine yarım saat falan bide bol bol yürü merdiven in çık ben ilk hamileliğmde yapmıstım çok faydası oldu
Trabzon6169 Aminea sürekli değil ara ara oluyor canım. Bugün kontrolüm vardı sancılarım 80lere çıkmıştı ama işte düzenli değil