Awkim 20haftadayiz doktor kiz dedi ama ben sanki kendime bakinca cok cirkinlesiyorum hergun git gide dahada kotu goruyorum kendimi
Tubabulat2018 Awkim inanirmısın ben hamile kaldigimdan beri kendimi o kadar cirkin hissediyordum ki birsürü yüzümde sivilce cıktı daha cinsiyetini ogrenmemistim. Kesin kız diyordum ve kızmıs annenin guzelligini alırmıs ya seni cok iyi anlıyorum 😂
SalihaSomuncu5 Awkim al benden de o kadar sivilce lekeler et benler her yerimi sardı burnum büyüdü. Cirkin ördege döndum
Rrraaaiiinnn Awkim benim nasipae oglusum olacak ama bende kendimi cirkinleamia hissedyorum yani yuzumde leke oldu gunes kremi aurdugum halde boyle bi parlaklık olmadi kilo alinca da iyice ayna ve tartya kuser oldum :)
ZeynepMevaBahar Tubabulat2018 ben de prensesimi bekliyorm ama hiç çirkinleşmedim hatta daha da güzelleştim 😁 cinsiyetle alakası yk çirkinliğin sivilcelern lekelerin
Brnaebu Tubabulat2018 bende ayni ilk zamanlar kocaman kocaman sivilceler cikti yuzumde dedim kesin kız doktor erkek diyor ben kız diyorum erkekte ben nasil cirkinlestim öyle anlamadim ama sonra geçti şuan 32.haftamdayim birsey yok ama yuzumde.
Tubabulat2018 ZeynepMevaBahar 😂 ben artik ona verdim yuzum cok bozulmustu aynalara küsmüstüm bak sen güzelllesmissin benim sonradan düzeldi yüzüm 5 aylikken filan düzeldi 🙈
Pelin86 ZeynepMevaBahar evet ya ben kizima hsmileyken yskinlarim çok guzelleştin falan diyodular . Ogluma hsmileyim leke sivilce yüzde şisme dudakta şisme ne ararsan var şimdide diyolar bu ćocuk guzelligini almiş hep😂😂😂
ZeynepMevaBahar Handeyldz01 aynen hem parlaklaştım hem saçlarm muhteşem dercede dolgunlaştı kendine geldi😂