Gazell Daha öncede buraya yazdım nstde sancim çıkıyor rahim agzim kısalmış serumlar ciğer geliştirici iğneler fitiller ilaçlar bir sürü şey yapildi yatisim verildi ama sancimi bir türlü kesemedik ve ben hiç birini hissetmiyorum sadece bebek bir yere toplanıyor bir süre sonra geçiyor sonra yine aynı şey oluyor düzenli olarak bugün artık doktorum bugün yarın dogurursun dedi başka silahım kalmadı dedi bebeğim 32+3 günlük ama 1hafta geriden geliyor geç döllenmeden dedi doktorum hastane özel yeni doğan yoğunn bakım ünitesi var çok ilgililer ama bebeğim çok küçük ne olur benim içimi rahatlattin birşey olmaz dimi bebeğime doğarsa
Vaveyla Gazell Rabbım şifa versin kuzum ben dhaa 31 dolmadan onların hepsini yaşıyorum 3 cm yakın açıklık var çok şükür durdurmaya çalışıyorlar ama dayanmaz doğar dedi doktorum
Busrakivanc Gazell tam sizin yazınızı okumadan önce 26 haftalık 800 gram bir bebis doğmuş 76 gün küvezde kalmış şimdi masallah çok tatlı sağlıklı bir bebek olmuş canım gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻🥰 Sağsalim kavuş miniğine❣️
Fdle Gazell kayınvalidem en küçük kaynımı 31 haftalıkken doğurmuş sadece 10 gün küvezde kalmış oda her ihtimale karşı olsun diye ve 2 kiloymuş şuan 12 yaşında kaynım topaç gibi hem iri hem boyu uzun hiç korkma Allahın izniyle hic birşey olmaz sen sâkin kal ki bebek de sâkin kalsın
Gazell Vaveyla ne aceleleri var bu miniklerin anlamıyorum Allah bize bağışlasın evlatlarimizi sağlıkla dogsunlar hiç dehilde bir kaç hafta daha buyuseler insalalh doktorlarimiz yanılırda büyür bebeklerimiz 🙏🏼🙏🏼
Gazell Busrakivanc inşallah canım ne zor şeymiş Allah kimseye yaşatmasın öyle beklemeyi günlerce hepimizin bebeğini bize bağışlasın sağlıkla 🙏🏼🙏🏼
Vaveyla Gazell inan hamile halimle diyorum ki inşallah Bi başka doktor görür ve doktorun yanılmış daha çok var gelmesine der cümlemizin ki inşallah
anapanda12 32.haftadan sonra şansı epey yüksek, sadece küveze girecektir, Allah'ın izniyle geride kalacak bugünlerde. Dua edin bizde dua ederiz. İnşaAllah hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız. Kendinizi strese sokup aynı bedende tek yürek olduğunuz son anları kendinize ve bebeğinize zehretmeyin. Ona son derece yüksek motivasyon ve güç vererek mücadelesinde yardımcı olun. Allah yâr ve yardımcın olsun inşaAllah dua edeceğim 🤲🏻
Gazell anapanda12 inanin tek ihtiyacım olan şey sadece dua hiç değilse bir hafta daha dursa şu 32 yi bitirseydik çok teşekkür ederim bu arada 🙏🏼🙏🏼
Cellys Gazell 32 hafta cok iyi bir hafta da bence .. bende 32 haftamdayim bebek 2100 Kilo olmus .. belki biraz kilosu dusuk olabilir Ama kuveze girer ve yasatirlar ..
Deniz_80 Korkma cnm bişey olmaz allahın iznizle, kardeşim 34 haftalık dogum yaptı bıkac ay önce şuan cok saglıklı yigenim, küvezde kalır sadece oda sen toparlıyana kadar gecer. Yeterki sonu güzel olsun icini ferah tut, bol bol dua et ☺️
Gazell Deniz_80 34 hafta yaşam sınıri çin çok iyi canım keşke bende o haftaları görsem o haftada kuveze bile girmeyen bebek biliyorum inşallah benim bebegimde dayanır o zamana kadar
Fdle Gazell sen içini ferah tut kendimi sıkma bak buda tetikler doğumu strese girme rahat ol dua et inşallah
esractn Gazell daha önceki paylasimindada yazmistim. 28+6 ve ikizlerim 47 gunluk kuvöz sonucu yanimdalar suan 22 gündür diye. Ve eklemek istedigimiz bisey daha var! Ayni hastanede beraber yogun bakimda yattığım arkadaşımın da bebegi dün taburcu oldu 25+3 de doğumunu yapmıştı.
Gazell esractn sizi hatırlıyorum hatta içim daraldikca açıp açıp sayfana bakıyorum umut ışığım bebeklerin şu anda ♥️