Hatice96 Merhabalar 26 subatta sağlık ocağı tarafından aşıya bekleniyorum o tarihte 17 haftalık olacağız henüz .Burada ki yazılar da ilk dozun 20,21,22.haftalarda olduğunu duydum erken mi bizim için gitmelimiyim yoksa korkuyorum yalnış birşey olur die🙄🙄
Esrelf Hatice96 bence gitmeyin çok erken. O ebe de neye göre 17. haftadan çağıyor anlamadım. İğne yapmadan önce özellikle soruyorlar bebek hareketlerini hissediyormusunız diye. Dikkatli davranıyorlar. İşini önceden bitirmek için erken çağırıyor olabilir. Bence gitmeyin 👍
Uhan Hatice96 ben 16. Haftada oldum ilk dozu doktorumada söyledigimde bir sorun olmayacagını soylemisti
mnsngl Hatice96 bende 17 yada 18. Haftada olmuştum hiç bir sorun da yaşamadım bu zaten bebekle alakalı bir aşı değil tamamen doğum anında bir risk oluşmasın diye tetanoz aşısı vücudumuzda bir yara olduğunda yada kesi işlemlerinde mikrop kapmamak için yapılan bi aşı hamileyken yapılmasının sebebi doğum yapacak olmamız. O yüzden erken yada geç değil o civarda yapılıyo bu başlığı geçen hafta bende açmıştım gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin.
matruskaa Hatice96 Hamileyken yapılabilen aşılardan tetanoz o yüzden korkma canım bende aynı haftamda oldum ne agrım oldu ne bebeğime bi etkisi 4 hafta sonrada ikinci dozu uyguluyorlar
meltemerdem Hatice96 bende bir sorun olacağını sanmıyorum. 16. Haftamda Demir kesiği yüzünden ilk tetanoz dozumu yaptırdım. Şimdi 21 haftalık olduk ve bugün 2. Dozumu yaptırdım. Kimi sağlık ocağı 20. Hafta civarında çağırıyor, kimi ise 17. Haftada
EsinFatihDogan Hatice96 bana da sağlık ocağı dediğinde 17.haftadaydım. Doktoruma sordum 20.hafta da yaptır dedi. Doktorunuza bir danışın. Sağlık ocağındakiyle benim doktorumun haftası değişik. En iyisini doktorunuz söyler.
nsyldz Ben 20 haftalikken oldum ilk dozu 2.si 1 ay sonraymis. Saglik ocagida 20. Haftamda falan haber verdi asi var dye zaten
Halekoseoglu Hatice96 bende 26 sında gidicem sizin gibi 17 haftalık oluyorum. Doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi bana da.
Sevda6767 Bana da ebe 18.haftani bitirdikten sonra gel dedi yani 19.hafta olacak. Yine de doktoruma soracam sen de bi sor istersen canım
Hatice96 Benim de 28 şubatta randevum var önce doktora sorarım 1 martta giderim gerekirse .teşekkürler 😘😘
Ebecik Canım 17 hafta da yapılabilir eğer yumurtaya allerjin yoksa .12.haftadan itibaren 36 ya kadar yapılıyor merak etme