Ssedaxx Duygu19031903 bende şimdilik kasılma yok çok şükür önlem amaçlı verdi sor istersen canım doktoora
R_abia Duygu19031903 benim ilk zamanlar çok kasılmam oldu oyüzden verdi şükür ozamandan beri azaldı günde 2 kere falan olırsa oluyor buda normal
R_abia Duygu19031903 bebeğin bi tarafa toplanması ve karnın sertleşmesi oluyor rahatsız edici bişey zaten olduğunda anlarsın
Ozge3747 R_abia Ben de 18. Haftamda önlem amaçlı serklaj oldum. İlk on gün çok dikkat dedi, 28. Haftaya kadar yürüyüş uzun süre ayakta kalmak iş yapmak ve uzun süreli yolculuk yasak ama onun dışında gündelik ihtiyaçlarımı karşılıyorum
R_abia Ozge3747 evet önlem amaçlı olunca böyle oluyor sanırım daha demin de bi arkadaşa doktor 1 ay yatman yeterli demiş sonradan anladm bende önlem amaçlılar daha yüz güldürücü olabiliyormuş öyle diyolar belkide buyüzden ama benim gibi acil serklaj olupta gününü bekleyende var bekleyip görücez 🥰 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕🤲🏻
R_abia Duygu19031903 yatmaktan heryerim ağrıyor şuan nasıl yatcağımı şaşırdım ama nasıl rahatsan öyle yat ben sırt üstü yattığımda ayaklarımı yukarda tutuyorum daha çok annem 2 büyük yastık koydu üst üste onun üstüne koyuyorum çünkü bebek çok aşağıda faydası olduğınu düşünüyorum
Ozge3747 R_abia Evet önlem amaçlı olunca daha iyi sonuç veriyor diyorlar ama benim de kısalmam 25 mm di. Açılmam yoktu, tüp bebek olduğu için riske atmak istemedi doktorum. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi. 🙏🏼🥰😍
Duygu19031903 R_abia anladım canım , cuma günü fidince yine doktoruma sorcğım. Muayene edicem dedi basıl ediyot altyan mı yoksa ultrason dan mı
R_abia Duygu19031903 bana ilk zamanlar alttan baktı ama şuan iyi gittiğimiz için karından bakıyor artık haftalık çağırıyordu artık 2 haftaya çıkabiliriz dedi çok şükğr haftaya gidicem merak editorum bnde
Duygu19031903 R_abia ayy çok kötü alttan bakıyorsa, birde sen duşunu ne zaman aldın ben daha dün oldum diye duş almadım
R_abia Duygu19031903 alttan derken çatı muayenesi gibi değil rahim ağzı uzunluğuna bakmak için ultarson aletiyle alttan baktı
R_abia Duygu19031903 zaten 2 gün hastanedeydim 5. Günü aldım duşu çok durmadım zaten sıcak suylada alma ılık olsun su sen genede doltoruna sor ama herkesinki bir olmayabiliyor en doğrusunu o söyler
Duygu19031903 R_abia anladım canım o şeyle bakıyor ama suan çok hırpalandı ya o yuzden böyle korkıyorum😀😀 evet bende bi kaç gün yıkanmayım da cuma yıkanırım olmadı