Duygu19031903 R_abia cnm bu sabah burnumun kanamasına uyandım şalır şakır kanıyordu. . Peçete almak için ayağa kalktım 1 sn sürmeden vajinamdan kan geldi. Bunlar aynı anda oldu çok sasırdım. Sizinde basınıza geldimi çok şaşkınım kasıklarımdada ağrı var baya doktpra gittik bebekte bi sorun yok eşi biraz aşağı gelmis ama rahimi kapatacak kadar değil. Dikişlerim iyi neden böyle ılmus ılabilir. 13. Haftamda serklaj oldum 16. Haftamdayım. Birde kasılman olmıs olabilir dedi bunun için magnezyum verdi. Canm bi blgn varmı😔😔😔
R_abia Duygu19031903 böyle bişey yaşamadım bilmiyorum ama burun kanaması hamililekte normal oluyor serklajla bi alakası varmıdır bilemicem 😐 vajinal kanaman nasıldı ? Lekelenme şeklinde damla gibimi yoksa adet kanaması gibimi oldu ? Rahim ağzı nasılmış ? Ne dedi doktor ? Bana doktorum adet kanaması gibi olmadığı sürece dikişlerden kaynaklı lekelenme tarzında olabilir demişti ama hiç olmadı serklaj yapıldığı hafta hariç oyüzden ne desem yalan olur.
Duygu19031903 R_abia canım böyle sulu sulu damla seklinde geldi . Sonra baya olmus ama baktım doktora gittim. Bebek iyi magnezyum ekskliğinfen olabilir dedi ağrım var çünkü bebek ters bi hareket yapmıs olabilir dedi. Rahimim suyum herseyim iyi . Burun kanaması ve vajinal kanama aynı anda olunca çok korktım. Sonrasında da doktordan eve gelene kadar kanama vardı hem baya olmıs ben yürürken. Bilmiyorum 🤷♀️
Duygu19031903 R_abia öyle ama canım kasılma olmıs olabilir dedi kasılma öyle mi olıyor. Sanki regl ağrısı gbi. 4 gündür çokta ağrım var. Magnezyum kullanıyormusun sende
R_abia Duygu19031903 kasılma öyle bişey değil. ben kasılmalar için nidicard kullanıyorum çok etkisini gördüm magnezyum kullanmadım bilmiyorum oyüzden
Konul_Nilay Elifinannesii biraz geç gördüm ben kullanıyom.doktorum dedi.takıp tuvalete gediyorum.arada evde geziniyom odada.
Elifinannesii Konul_Nilay hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz? Bebeğim aşağıya dikişime çok baskı yapıyor artık kullanmam şart oldu:/
Duygu19031903 melek013 bebeğin eşi biraz asağıdsymıs ama çok değil tekmelemis olabilir diho kanama nerden onu nile bulamadık
MMinee Elifinannesii merhaba dikişe baskıyı nasıl hissediyorsunuz. Bugün ilk defa sızı hissediyorum o şekilde mi 30. Haftadayım hiç yaşamadım
Konul_Nilay Elifinannesii canım brn Azerbaycandayım.eczaneddn doktor yazdı aldım.çok iyi geldi bana.söle doktora çeşiti çok.
Elifinannesii MMinee iki gündür bende sızı şeklinde hissediyorum bu sebepten mi bilmiyorum ama ayakta durduğumda daha çok aşağı doğru ağırlık olarak hissediyorum. Bugün doktorum da bebek başağı olduğu için kafası ile baskı yapıyor dedi. 29+5 im
MMinee Elifinannesii 🙄 hadi ya. Benimde öyle gibi sanki kasıktada eli geziyor sanırım. İnşallah bir şey olmaz pazartesi kontrolüm bakalım ne diyecek bende 29+ 5 teyim bu arada
Princess1 Alisannesi normal bir kontrol sırasında Karnimda ara ara kasılmalar sertlesmeler olduğunu söyledim ultrasonda her şey normal görünüyor ama bazen yanıltabiliyor alttan bakalim denildi vajinal muayne sırasında öğrendik
Elifinannesii MMinee aynen elini kasıklarımda, sol yukarıda da ayaklarını hissediyorum ☺️ Muhtemelen sizinki de doğum posizyonunu almıştır. bakalım sizin doktorunuz ne diyecek, hayırlısı olsun inşallah 🙏
Brnaebu R_abia benimde 36.haftada rahim kalinligi 10 mm kalmis ve hunilesme var dedi bana da ama gunluk ev islerini yapabilirsin dedi.bende dikkat diyorum genelde yatiyorum hunilesme olunca ne oluyor ki acaba bilginiz var mi
Brnaebu R_abia yaaa bilmiyordum.doktor doğsada sikinti olmaz bu haftalarda dedi ama yine de dursun biraz daha durabildigi kadar dedi.36 dan önce böyle birsey yoktu.olma sebebini de merak ediyorum acikcasi doktoruma o an sormayi unuttum
R_abia Brnaebu https://i.hizliresim.com/EORXy9.jpg evet bencede haftan baya ileri buda iyi bişey demek ☺️ Sağsalim kucağına alırsın inşallah
R_abia Brnaebu sebebi rahim ağzı yetmezliği 🤷🏻♀️ Benim 23. Haftada olmuştu snnde 24 ve öncesinde olsa serklaj yapılırdı
Brnaebu R_abia sagol canim amin insallah sende bebegini sağ salim sağlikla kucagina alirsin insallah.🌹💕