Hande2204 Scb banada fazla dedi seker yuklemesi yaptirman lazim seker olabilir dedi hatta korkuttu yani beni anlamadim o haftada cok daha iri bebekler var 🤷♀️
Serraa05 sirinalya1 31+4te 1690 dı bıraz küçük dedi cuma bıdaha gıdecem bklm ne dcek bnde bu konuya takmış durumdayım gıttığimde kotu bse duycm dıye korkuyrm
Cecriin 34+0 olduk 2.900gr dedi.bugun normal.hersy dedi rabbm hepimizin evlatlarina saglik.sihhat versin insallah saglikli bi sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin💙
Fatmnryvz Elifsaadet ya sürekli işte şu kadar bu kadar diyorlar bebek kilolarına bende anne olarak gerimi kalıyor benim bebeğim diye düşündüm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza anne yüreği işte durmuyr
Elifsaadet Fatmnryvz kıyamammm❣️ Geri kalmaz merak etmeyin bizim genetik özelliklerimize göre olacak onlarında kiloları , ben mesala benimkini çok kilolu beklemiyorum, kendim zayıfım karnımda hiç yok, tabi babasına çekerse bilmem😂🙈
Eylul0212 sirinalya1 bizim de kilomuz 30+1 de 1460 Gr idi. Doktor gayet iyi dedi şimdi 31+1 deyiz haftaya kontrol bakalım bebiş kaç kilo olacak
R_Arslan sirinalya1 cnm o genlerle va cok alakali her bebegin herseyi kendine özgu. Kafana takma 32 de 2045 grdi benim bebegim 1 hafta onden gidiyorz bizde
Gulchirai sirinalya1 en son 29 haftalıkken kılosunu öğrenmşyım 1.200 lerdeydı ama şuan kendı kılom 65
Gazell Kilo kiyaslamaktan bikmadiniz önemli olan kilosu değil zaten bir sorun olsa doktorunuz size soyler her yaş insan aynı kiloda mi buna genetik faktörler annenin beslenmesi bir çok etkeni var siz beslenmenize dikkat edip doktorunuza güvenin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼