hfza Enszynp25 bende yarin cigdem hanimda dogum yapicam🙈 arkadasimda onda dogum yapti insallah bende memnun kalirim😌
Ozgeeyldz1 Daphne ben darıcada oturuyorum birde çalıştığım için hafta içi izin almam problem oluyor ya iş çıkışı gidebilirim ya da hafta sonu o sebepten Gebze civarı inşallah ilgili bir doktor bulabilirim😊 Ergün bey için Cumartesi gideceğim bende beklemeyi hiç sevmem bakalım nasıl olup bitecek😊
Ozgeeyldz1 SeeDaa Canım hulisi hocayı biliyorum zamanında babaannem ameliyat olmuştu kadın hastalıklarından ve çok ilgili bi doktor evet telefon numarasını bile paylaşıyor hatta evimize hasta ziyaretine bile gelmişti 😊 devlete gitmek istememe sebebim Doğumdan sonra yatış verildiğinde odada tek olamamak yani tek kişiye özel oda olsa süper olur. 2 3 kişi olarak kalınan odalarda rahat edemem diye düşünüyorum ama İnan kafam çok karışık😬
Ozgeeyldz1 __NazLi__ internet sitesinden randevu almaya çalıştım ama alamadım bende hastaneyi aradım Ağustos ayına kadar randevuları dolu dediler 🤭😬😊
__NazLi__ SemaAsya Hanqisi canım akın beymi vermedi nosunu 😮 Merkez hastanesinde cihangir beyde cok iyi hemen numarasını verdi bana ama akın bey teklif etmemişti dogru istersen belki verirdi ven hiç istemedim de ben ankarada yasıyorum 2 aydır annemdeyim gebzede ilk kızımdanda tecrübeliyim burdaki doktorların en iyisini ögrendim 😁😁 bekarkende burdaydm ewli arklarım hep qidiyodu o zaman insna tabi önrmsemiyor suanda hep bi arastırma içindeyim 😂
SemaAsya __NazLi__ Ben Tuzla'da oturuyorum orada Can Bilginer'e gidiyordum. Can Bilginer devlete geçince ben de Akın Bey'e devam ettim. Geçenlerde şekerim yüksek çıktı ne yapacağımı bilemedim. Hastaneyi aradım Akın Bey'e ulaşamayız tatilde dediler. Sonra 32. haftada çalışır raporu alabilmek için hastaenyi aradım Akın Bey'e aktarıyorlar ama telefonlara cevap vermiyor. Galiba muayene de olduğu için ama sekreterine de aynı şekilde ulaşamadım. Bu kadar ulaşılamaz olması beni korkuttu ben de başıma daha fazla bir şey gelmeden değiştirmeye karar verdim. Tamam muayene esnasında çok iyi çok güzel bilgilendiriyor ama ilaçlarım eksik mesela benim şimdi. Ulaşamıyorum kendisine :)
Ozgeeyldz1 Enszynp25 çiğdem hanım hakkında çoğunluk olumlu yorum yapmış ayrıca sana da teşekkür ederim canım tavsiyen için 😊😊
__NazLi__ SemaAsya Anladım cnm tabi haklısın insan zor bi durumda da kalabikir ufacık seyler için ulasamıosan önemli bi konuda ne yapcaqını sasırır insan hayırlısı diyelim cnm inş daha iyi bi doktor bulursun 😆
Gunesnur_54 Bende bugün ilk kez Gebze Konak Ergün beye gittim 2 deydi randevum saat 4buçuk oldu hala kapısında bekliyordum benimle beraber 4 -5 hasta daha bekliyordu kiminin de 1 deymiş randevusu saat 4buçuk oldu hepimiz hala kapısında bekliyorduk bi hastası iyi hoş ama kapısında çok bekletiyor dedi bende sinirlendim ödediğim muayene ücretinin iadesini isteyip muayene olmadım ayrıldım.randevu aldığım halde iki buçuk saat beklemek nedir ya devlette bu kadar bekletmiyolar👎👎
MOUNABORAN MERHABA Cemal GÜLSEVEN ,,bir yorumunuz var mi ??? dogum yapan var mi cemal beyde ? lutfen acil fikir istiyorum sizden teşekkurler
Bcsahat MOUNABORAN doktorlar sitesiydi galiba orda yorum yapanlar da fazla oluyor oraya da bakın isterseniz 🌸