Kuzey88 Bugün doktora gittim 6dayım sadece kese göründü bebek yok böyle olup sonra görenler var mı kaçta gördünüz bebeği yardımcı olur musunuz
Ozlemsvr Kuzey88 yedi veya sekizinci haftada görenler vardı burada canım. Belki geç dollenmedir doktor ne dedi. Normal şartlarda 7. haftada kalp atışı duyuluyor. Doa gebelik felan mı acaba ?
Burcuaec Kuzey88 üstten baktıysa görememiş olabilir belirli bir haftaya kadar vajenden bakması gerekiyor. Döllenme süreci vs etkili olabilir. Kan değeriniz 1000 i geçtikten yaklaşık 2 hafta sonra görünür.
SenaGuse Kuzey88 geç döllenme olabilir, 5-6 haftalıkken bana da aynısını söylediler hatta devlet hastanesinde bayağı korkutmuşlardı beni 8.haftamda kalp atışını duymuştum
Kuzey88 Ozlemsvr haftaya tekrar bakalım dedi şuan yorum yapmak için erken dedi ama ben bunu yaşayan var mı merak ettim
Etzel Kuzey88 canım doktor birşey söyledi mi ? Bi sıkıntı varsa mutlaka söylüyorlar doktorlar. Geç döllenme olabilir, burda yazılanları okuyorum 6'da da duyan var 7de 8de de. İçini ferah tut ☺️
_peritozu Kuzey88 doktor ne dedi canım geç döllenme olabilir belki doktor bisey denediyse sorun yoktur
Merve43 Kuzey88 Evet canm benm de 6da sadece kese vardi bebek yoktu 5 gün sonra vajinal ultrasonla zor gördük bebeği kalbini duyduk. Şimdi 30 haftalık endişelenme görürsün bir hafta sonra
Merve43 Kuzey88 kese kaç mm olmus canm kese 18 18mm olunca vajinal ultrasonla ancak görülüyor bebek. Karnından görülmüyor o boyutta
Kubradem Canım doktor sana çocuğun yok ama sana söylemiyim kendini hamile zannet demez bende 8.haftaya yakın duymuştum zaten baslarda kese denilen şey bile ufacık o da şuan bi pirinç bile degil belki :) görünür Allah 'ın izniyle :)
denizannee Kuzey88 8+3te gördüm bende bebeğimi. Çok küçük oldukları için normal. Geç döllenmeydi benimki bide.