PirayeAkca IlknurYavuzzz 37+1 günlükken yani dün gittim düzenli sancılarım varmis ama düşük seviyede. doktor açılma var mi bakalim dedi ebe geldi. Çatala oturdum bi jel yardımıyla afedersin parmaklarını özel bölgeye soktu sakin ol dedi. Sanırım bebegin kafasına kadar gitti parmagi. Cok az acidi hatta hic acimadi. Sonra ebe doktora 1 parmagim zor giriyor dedi onunda ne demek oldugunu sormadim heyecandan herseyi unuttum.Bu çatı muayenesi mi bilmiyorum sormayı unuttum ama öyledir tahminimce. Sanırım 37haftadan itibaren yapiliyor
iremmvebebegi IlknurYavuzzz canim ben 36. Haftamdayim 34’ten beri bakiyor.Ben de bazen kanama yapabiliyor alttan muayene etmesi.Ama bebek hareketleri herseyimiz normal sadece 1-2 azicik kanamam oluyor.Ilk basta ne oldugunu anlamiyosun ama sonra normal geliyor 🙈😅
Kubradem PirayeAkca çatı muayenesi olmuşsun eliyle cm ölçüyor 2 parmak açılma olsa 2 cm açılma olacaktı işte
IlknurYavuzzz Bende 33.haftadayım Cumartesi gidecegim ona göre hazırlıklı gideyim diye düşünüyorum 3 hafta önce gittiğimde birdahaki gelişinde dogumu konuşuruz nasıl olacagını dedi belkide bakar alttan normal doguma müsait mi diye ? Değilmi?
PirayeAkca Kubradem bilmiyordum doktor açılma var mi bakalim diyince açılma kontrolü sandim. Eğer ki bu çatı muayenesiyse hic korkulan gibi değildi lütfen olmayanlar da korkmasın nefes alın derince hemen olup bitiyor 🤲🤲
iremmvebebegi IlknurYavuzzz Oyle ya da boyle yapilicak bi sekilde korkma sen,Derin nefes la ver kendini sıkmaman lazım