Esrarslan Azracan anne karnındaki bir gün dışarıdaki 100 güne bedelmiş öyle demişti doktor o yüzden 38+2 sağlıcakla gelsin bebişin ☺️
Akbasinci Arada birkaç gün var tatlım zaten iki tarihin eğer direk zorunlu sezeryan yada istekli sezeryan sa farketmez ama normali beklemek istiyorum dersen olma
Azracan Akbasinci Bu ikinci sezeryanm normal olmayacak sadece bu ikisinden seçmem lazım mış cuma günümü Salı günümü dedi yani biraz erken olsa sorun olur mu bebek için demek istedim
Mepyee Gelişimi , kilosu normalse beklemene gerek yok 37+5 daha iyi , 38+2 yi beklerken sancında olabilir risk almaya değmez sonra hem doğum ağrısını hemde sezaryen sonrası ağrısını çekebilirsin
Adsin Azracan benimde sezeryan olacak canım doktor 38 le 39 arası almam lazım dedi bende 39 u beklemek istiyorum 🙁 ama zor gibi
Azracan Adsin senin bendende uzun vermiş 38 iyi ama ben çok yoruldum bide tüp bebek ya37+5 alın dedim çok yıprandım sorun olmasa alın dedim tamam dedi sorun olmaz alalım dedi 2500 geçmiş sorun olmaz İnşAllah