Rmzye Ckyert bende de bir gende homozigot yazıyor öyleyse muhtemelen bana kullanmaya devam et diyecekti
minigimmm Duuyguum iğne verdi her ihtimale karşı tedbir amaçlı ama zor oluyo canım hergün vurulması herşey kuzular için😢
surfermom Rmzye merhabalar acaba bu testleri hangi bölümde yaptırdınız? Özel muayenede doktorum bana yazdı ama devlette yaptıracağım, kadın doğum mu yaptırıyor?
Bgmbyz Duuyguum benim sonucada bakarmsnz ben sadcee kndim için kan pıhtılaşma varmi diye baktrmistim 39 haftada bebeğimin kalbi durdu https://imgyukle.com/i/Ee7qUR
Duuyguum Bgmbyz tam anlayamadım sonucunu canm bebekten genetik test için örnek alınmadı mı başın sağolsun bu arada allah yaşatmasın aynı acıyı dr un ne dedi peki
Bgmbyz Duuyguum normal dedi sonuç eşimden alınmadı ama bide kadın digumcun yiende kan sullandrici hap iç dedi
Duuyguum Bgmbyz bence de iç her ihtimale karşı iğne kullan dedi mi peki Pıhtılaşma iÇin tek senden kan alınıyor ama kromozom testi de yaptırmak istiyorsan ayriyeten eşin ve senden de birer tüp kan alıyorlar