Yoncakurnaz Merhaba güzel anne adayları ☺ Size bi sorum olcak 12 haftalık hamileyim ve sabah randevum vardı gittim %60 erkek bebegin var çıkıntı gördüm dedi acaba degişir mi ☺
EdaMinaKele Yoncakurnaz genelde erkek bebekte değişmiyor diye biliyorum kız bebekler daha cok değişiyor ama alısveris icin bence bekle 16.haftana kadar en azından
Sonay Yoncakurnaz bende 12 haftalıkken öğrendim oğlumda. Değişmeyebilir cnm 😊 ikinci gebeliğim 12 haftalıkken kız olabilir dedi içimden bi ses değişcek erkek olcak dio ama Hayırlısı 😏😂
Yoncakurnaz EdaMinaKele dayanamadım bugün 1 2 parça bişey aldm ama kimse degişmez dedi doktorda degişmez ama bakalm dedi bilmiyorum çok heycanlıyım
EdaMinaKele Yoncakurnaz erkekte değişmez yüksek ihtimalle ben genelde hep kızda duydum kız diyip ilerleyen zamanlarda erkek diye bana kız dediler o yüzden bekliyorum 😃
persephone Bana da 12. Haftada yüzde atmış erkek dedi ,16. Haftada erkek olduğu kesinleşti ama alışveriş için 16. Haftayı bekleyin derim.
EdaMinaKele Yoncakurnaz suan 15+3 haftalıgım , 11+4 haftalıkken kız demişti doktorum bakalım yarın benimde randevum war cok heycanlym