Asiacr Vedatbaran ben de 31+4 deyim bir gundur hafif azaldi ama artik normal.herhande bir denge yok bazen cok hareketli bazen duragan
Premsescik Vedatbaran bnm bebeğimde cok hareketsiz insanlar anlatyor gece yatamıyoruz hareketlerinden diye benim hiç öyle olmadı sakin bi cocuk seninkide öyledir belki bnde kendini dışarıya saklıyo galiba diyorum 😅 bizde 30+4 üz
Vedatbaran Efsoo sağ ol canım endıse ettim sabah hatta sağlık ocağına gittim kalp atışımı duydum şükür ama yınede içim rahat etmedı
Vedatbaran Asiacr aynen canım benımde su 1 gundur azaldı fsardan oynadığını görüyorum bakınca ama eskisi gibi tekmelerı yok
CicekGirayBysl Vedatbaran her gün aynı olmayabilir bebek hareketleri telaş yapmayın hiç hareket etmezse o zman sıkıntı olabilir. Hiç hareket gözlemlemezseniz çikolata meyve suyu falan tüketin sol tarafınıza Uzan’ın yarım saate kadar başlar hareketi. Benim Oglanında bi günü bi gününe tutmuyor.
Vedatbaran Premsescik aynen canım hareket hıc yok değil var şükür ama az işte eskisi gibi değil geceleri özellikle masallahı vardı dinlenme moduna aldı mınnos kendini demekkı😊
CicekGirayBysl Hominigirtlak benim karnımı bi görsen bi gün sağa topluyor bi gün sola yamuk karınla geziyorum
CicekGirayBysl Hominigirtlak al benden de o kadar. Pazartesi doktordaydım suyu sınırda çıkmış Pazartesi gene gel dedi. Şimdi her kasılmayı her sancıyı her hareketini takip ediyorum. Suyu iyice azalırsa Doğum başlatılacak galiba. Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağımıza evlatlarımızı
Hominigirtlak CicekGirayBysl amin bende 2 gun once dr daydim hareqketleri superdi süperhhhheeran hissediyordum ama 2 gundur yavasladi. Du gece cikolata yedim adeta costu ama bugun cikolatada yedim meyve suyuda ictim bi sakinlik var hanimefendi hareket egmiyyor cok tedirginim
CicekGirayBysl Hominigirtlak kendinizi telaşlandırmayın hiç mi hareket Yok yoksa ara ara hafif hareket mi ediyor.
Hominigirtlak CicekGirayBysl ara ara hareket ediyor ama hafif onceden uyandigimda ve gece yatarken kipir kipirdi
CicekGirayBysl Hominigirtlak bi doktora gidin içiniz rahat edecekse. Bugün de benim oğlan öyle sus pus normalde sabah 6-7 gibi başlardı ben uyanana kadar vururdu. İki kez hissettim hareketini sadece. Normal karşılıyorum. Aklında kalacaksa acile git bi kadın Doğumun baktır yoksa Pazartesi falan randevu al git baktır canım.
Elifdddd 23 haftalıgım psikolim cok bozuk bussuru sey yasadım sımdıde bebeğim karnımda ölür diye cok korkuyorum genelde hep yatıyorum ve aklım hep orda oluyor hareket etmeyınce nasıl yenıcem bunu 😢