Kalbiminsesi Iki hafta once 28.haftda bebegim 1 hafta küçüktü haftasinda bugun 30.haftayi, 30+cikti ultrasonda 2 günde öne geçmiş ıkı hafta cok iyi besledim 30 hftsda bebeginix kac kilo kizlar
Ruya22 Kalbiminsesi Merhaba öncelikle nelere dikkt ettinz bizede yardımcı olabilrmsnz aceba 😊 benmde ikizlerm var 33+4 şuan ama kiloları biraz zayıf bu 2 hafta bizm için çok önemli inş kilo alabilrler
nes94 Kalbiminsesi canım doktorun cihazı sıkıntılı olabilir daha öncesi veya sonrasında benim çocuğum 33+ gözüküyorken kafası 31. Haftada 34 haftada gittiğimde doktor 32 den bahsetti hepsini bebeğin başı küçülemez sonuçta o yüzden takmamak gerekiyor bazen iki günde birden ivme kazanamaz gelişimi daha önce cihaz problemlidir
Kalbiminsesi MelegimElasum bende sekerde cikmisti diyetisyenin veridgi listeye aynn uydim buraz miktrarlarubu artirdum.mesele 2 kaşık yoğurtsa 4 kaşık yaptum 1 cay bardagi sut yazmis 1 buyuj su bardagi sut ictim hergun ve düzenli kefir ictim hergun birde kasari cok tukettim oda kilo aldirio ekmegide tam.bugday yedim her ogun iki dilim kednim kilo almadim ama.bebek almis sukur
Kalbiminsesi Ruya22 lbende sekerde cikmisti diyetisyenin veridgi listeye aynn uydim buraz miktrarlarubu artirdum.mesele 2 kaşık yoğurtsa 4 kaşık yaptum 1 cay bardagi sut yazmis 1 buyuj su bardagi sut ictim hergun ve düzenli kefir ictim hergun birde kasari cok tukettim oda kilo aldirio ekmegide tam.bugday yedim her ogun iki dilim kednim kilo almadim ama.bebek almis sukur
Kalbiminsesi Cansdfn e sekerde cikmisti diyetisyenin veridgi listeye aynn uydim buraz miktrarlarubu artirdum.mesele 2 kaşık yoğurtsa 4 kaşık yaptum 1 cay bardagi sut yazmis 1 buyuj su bardagi sut ictim hergun ve düzenli kefir ictim hergun birde kasari cok tukettim oda kilo aldirio ekmegide tam.bugday yedim her ogun iki dilim kednim kilo almadim ama.bebek almis sukur
anapanda12 Ben genelde, süt, kaşar peynir muz sade maden suyu ve müsli gevrek tüketiyorum bebeğim ilk 10 günde 400 gram almıştı şuan en az 270 gram civarı alıyor biraz bebeğe ve kordondan geçen besinlere görede durum değişebiliyor
Ruya22 Kalbiminsesi çok tşk ederim umarım bu 2 hafta içinde bizde kilo alabilirz.Küveze girmemeleri için çok önemli.İkiz olduğu için bu zamana kadar mide bulantısıyla geçti haliyle yediğim kalmıyo bende. Kontrolümzde doktor kiloları düşük dedi 😔 bu hafta elimden geleni yapmaya çalışıyorm bnde .
Ruya22 Cagladevecioglu 33 Cagladevecioglu 33+4 bugün dün gittim doktora biri 1779 diğeri 1647 çif yumurta ikizleri benmde