Nurella2510 Hanzadeilknur kendi kliniği orası benim doktorum sağlık hastanesinde ona yönlendirdi instagrama filan yazarsan adını çıkıyo zaten direk
Melllyy Slinn biraz geç gördüm kusura bakmayın :) hastaneye gidince Veznede söyleyin detaylı için geldim diye ona göre kayıt açıyorlar sonra doktorun odasına gidip hemşireye dosyayı verin sırayla alıyor doktor
Slinn Melllyy yook estağfirullah 😊aldım randevuyu dediğiniz gibi saat sekizde denk geldi sağolun❤️Yoksa baya uğraşırdım
Melllyy Slinn biraz geç gördüm kusura bakmayın :) hastaneye gidince Veznede söyleyin detaylı için geldim diye ona göre kayıt açıyorlar sonra doktorun odasına gidip hemşireye dosyayı verin sırayla alıyor doktor
Betttt Zezey 22. Haftamda yaptırmıştım sanırım. 1 bucuk saat sürmüştü benim için çook keyifliydi ultrasonda bebeğimi izlemek😍 herseyi detaylı bir sekilde incelendi, renkli ultrasonla bakılmıştı
Nesli07 Betzm benim başından beri gittiğim kendi doktorum bakıcak çok ilgili bi doktor hayırlı haberler alırız inşallah 🙏
limoncicegi Zezey kendimden örnek vereyim sana 20+3 te girdim ayrıntılı ultrasona her şey normal hiçbir sıkıntı denildi sonra 22+2 de doktoruma gittiğimde amniyon sıvısı faxlslılığı ve bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğu söylenildi 😔