- Haftamdan beri progestan ve nidicart kullaniyordum. Rahim ağzı kısalığı ve 3mm lik bir açılma vardi. 34. Haftaya girdik cok şükür simdi ilaçları kesti doktorum. Sizce ilaçları keser kesmez doğum olurmu nekdr sure de olur ? Yürüyüş yap artık yatma da dedi doktor hatta denize falan gir dedi ama ben biraz tedirginim tabi. Hatta aksi durum doktorum ağustosun ilk haftasi da izinli tam verdigi dogum tarihine geliyor, oncesine sezeryan istesem acaba yanlış karar mi vermis olurum uzun oldu ama kafam karışık fikir verin lütfen 😏
Kizlar bilgisi olan bi baksin lütfen..
- Haftamda erken doğum riskiyle bana da progestan verdi 10 gün filan kullandım sonra beni çok rahatsız etti ben kendim bıraktım 2 cm acilmam vardı şuan 37+5 im gelmiyor :)
Ozlemb0811 hemen hemen aynı durumdayız bende 28. Haftamdan bu yana erken Doğum riski nedeni ile yatıyorum nidicard ve progestan kullanıyorum... 34+1.oldum... geçen hafta kontrole gitmiştim 35. Haftadan sonra ilaçları keser son durumu değerlendiririz demişti...haftaya pazartesi kontrole gideceğim tekrar... o zaman normal doğum mu sezeryan mı onu konuşacağım bende... çünkü onun verdiği tarih bayrama denk geliyor.. açık açık artıları eksileri doktorumun kendisi ile konuşup karar vereceğim... bugüne kadar doktorumla gelmişiz başka birine güvenebileceğimi sanmıyorum.. 😊
Eminekazar erken mi kesti ilaclari diye tedirginim iste bende anladim canim hayirli dogumlar 🙏
Eminekazar bende de 30. Haftada verfi nidicard ssncın olursa iç dedi progestan hap ve iğne kullanıyorum bir hafta daha bitmedi ve 3cm yakın açıklık var ödüm kopuyor bir anda gelecek diye o kadar istiyorum ki 36 ları falan görmeyi
NILGUNAR ya bende bikac kez acile gittigimde ki muaynelerde bile tedirgin olmuştum baska doktordan bastan beri ayni doktor takibinde olunca insan bi güveniyor tabi 🤗 bende gittigimde konusacagim bakalim karar verebilirsem
Vaveyla gorursun insallah canim hepimiz görürüz de saglikla kucagimiza aliriz 🙏
Ozlemb0811 sizde açılma falan yoktu demi
Vaveyla rahim agzinda 3 mmlik bi acilma vardı sancim coktu ama
Vaveyla Rabbim hayırlısını versin inşallah gününü bekler