Hominigirtlak Gulchirai normal yada sezeryan olusuna cati muayenesinde karar veriliyor sanirim. Dr a sordugumda 36 da ancak karar verebiliriz dedi. 32. Haftada muayeneye gidecegim her ihtimale karsi ben hazirlikli gidicem
Tubabulat2018 Snglmhmt yok normal doktorum bi gün vermedi benim son adet günüme gore 1 ila 15 agustos
3333 CicekGirayBysl benim bebeğimde de genişleme var demişti doktor 3. 7 mm lik sonra geçer korkma dedi ve geçmiştide sende korkma allahın izniyle geçer bol bol kırmızı elma ye ve çok su iç
Princess1 Bkr-efe 32 haftalık erken dogum riskim var yatıyorum sürekli çok sıkıcı ama mecbur. Bebek iyice aşağıda kasiklarimi tekmeliyor.
Minikkalbimm 33+5 olduk bizde bacaklarım çok ağrıyor benim de genellikle karın agrisiyla uyanıyorum az kaldı artık geçse hemencik 🤷
Cigdemcebe 34+5’ olduk kızımla erken Doğum riskimi var normal doğum olacak Allah izin verirse tahmini tarihimiz 11 Ağustos ama bu ayın içinde gelir gibiyiz ☺️🐣 sıcaklarda biraz da zor oluyor son haftalar
ozlemky Bkr-efe bende bugün 32+2 doğum pozisyonununu henüz almadı hala kafası yukarıda döner diye umut ediyorum 😊 karın çevresi de iki hafta geriden geliyor inşallah yakalar haftasını