aynenaynen 32+5im bende benim oğluşum birazcık iri ultrasonda 35-36 haftalık gözüküyo doğum tarihinin sata göre olduğunu biliyorum ama bu gidişle içerde çok kalmayacak gibi geliyo bana 🙈
Hominigirtlak Bkr-efe tahmini dogum tarihinizi dr unuz mu belirledi ben 30. Haftadayim bikac gun once kontrolum vardi 36. Haftada karara veeicez dogum sekline dedi
Bkr-efe Hominigirtlak Doğum tarihini evet doktorum söyledi eğer bi sorun olmazsa 26 Ağustos gözüküyor dedi. Çatı muayenesinde de sorun çıkmazsa bu ay sonunda normal olacak inşallah dedi. Benim bebeğim 26 haftalıktan beri hep baş aşağı pozisyonda yani ben ne zaman döndü bilmiyorum ama doktorum her gitmemde normal Doğum pozisyonu olduğunu söyledi yani :)
Gulchirai Hominigirtlak merhaba bnm de beebeğim 25 haftalıkken başı aşağıda ve şu an 31 haftalığız hala öyle ve doktor 29 haftalıkken gıttıgımde birşey demedi 34 haftalıkken inş tekrar gıtcem acaba soyler mi çatı muanesı yapar mı
Bkr-efe Hominigirtlak belki de sürekli sola yattığım için bebek hep o pozisyondaydı :) sağıma bile yatmıyorum hep sol ☺️ Bu yüzden ödemim de yok çok şükür 🙏 sizler de mümkün oldukça sola yatın sağa hiç dönmüyorum diyebilirim :) çok özledim sağa yatmayı düz yatmayı yüz üstü yatmayı :)
Gulchirai Bkr-efe bnm de bebeğimn başı aşağıda 15 haftadan beri bnm de ödemım yok ama fazla yuruynce çok az farkıyka şişyor ayağım
FtM_glb2 Bkr-efe bende hep soluma yatıyorum günlük sabit 3 litré suyumu da içiyorum hatta bazen fazlası dahi de oluyor ama bende biraz ödem var
FtM_glb2 Bkr-efe normal günlük hayatım da da tuzlu tuketmem hamilelikte buna biraz daha dikkat ediyorum hayırlısı olsun Son 1 ay inş allahin izniyle ...
bilnazo68o Bkr-efe 28 Agustos gozukuyor bizimde :) surekli yeme istegi açiz açiz :)) koca gobegimle geceleri uyuyamiyoruz .kaburga acimiz var .cok hareketliyiz bide .sagliklica dogariz insallah :))
bilnazo68o Bkr-efe 30 haftalikken 1600 dedi .40 cm . bidaki kontrolumuz 35 haftada bakalim. Haftasiyla uyumlu kilosu dedi. Minyon bi bebek olabilir gibime geliyor :)