Kızlar her zaman nasıl bir Doğum hikayem olacak diye merak ederdim. Ve kendi hikayem özel olsun diye kimseye de sormazdım sancı nasıl birşey dayanılacak gibi mi diye dahi sormadım.beni korkutup normal Doğumdan soğutmasınlar diye. Neyse hikayeme geçiyim; kontrollerimde bebeğimin kafası hep 4 hafta önden gidiyordu dr umun bunu her Defasında söylemesi ve Benim buna rağmen her Defasında normal Doğum diye ısrar etmeme hiçte gerek yokmuş çok pişmanım onu dinlemediğime . gece 3 gibi uyurken birden suyum boşaldı. Eşimi uyandırdım onun ailesini uyandırdım. Ilık bi duş aldım.dr umu aradım yola çıktık. Hastaneye geldik 4 cm açıklığım vardı. Sancı odasında sancıları çekiyordum. Biraz sancı artınca epudural istiyorum dedim. Epudural takıldı sancımı hafifletti ama kızlar daha sonra sancılarım yine arttı . Benim açıklığım 9 cm oldu ama kafamızdan ve bebeğin pozisyonundan dolayı kendini istediği pozisyona itmeye çalışıyordu ama başaramıyordu drum suyumu patlattı tamamı boşalsın diye, yaklaşık 4 saat 9 cm açıklıkla mücadele ettik bebişim içeride kendini itiyordu ama başaramıyordu ben onun itiş hamlelerinden ve sancıdan çok yorulmuş ve artık ıkınma hareketlerine geçerken gücümün kalmadığını gördüm. Düşünsenize açıklık çok iyi ama sizin bebeğinizin kafasından dolayı kendisini istenilen pozisyona getirememesi gibi bir durumla karşı karşı karşıyasınız. Artık epudural de fayda etmiyordu bana ben seZeryan olmak istiyorum çok kötüyüm diye eşime ve herkese yalvarıyordum. Neyse Dr um artık çok geç alıyoruz Doğum haneye dedi ve geçtim. Ikınmalarım Çok güzeldi. Ama dr um ve ekibince benim dikbaşlılığımdan dolayı Doğum kanalı pozisyonu alamayan bebeğin tam açıklık olunca ıkınmalar kısmında döndüğünü gördüler ve mucizemi vakum desteğiylede kucağıma aldım. Kesiklerim var ama kaçtane bilmiyorum . 3 saat falan da rahmimin toparlanmasını bekledim doğumhanede. Kanamalarım vardı.Kızlar 10 saat sancı çektim çok zor bi Doğum gerçekleştirdim. Allah yardım etti kesinlikle sevdiği kuluymuşum. Kesinlikle şimdiki aklım olsa baştan kafa yapısından dolayı dr umu dinlerdim ve sezeryan olurdum. Şu anda ikimizde iyiyiz.herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ama dr unuza güvenin arkadaşlar . En azından kendi kendinizin gazına gelip benim gibi yapmayın.