Meleğimm güzel kızım kavuşmamıza artık sayılı günler kaldı içimde bi sevinç var sanki dünyanın yükünü omuzlarımdan almışlar kuş gibi hafif hissediyorum ayaklarım yerden kesiliyo tıpkı seni ilk öğrendiğim gün gibi umutsuzca yaptığım son testti o umutsuzluğumun sonuydu🙏🏻şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun🙏🏻🙏🏻seni babana söylemedim biliyomusun aylardır dört gözle beklediğimiz seni babana söylemedim annenin sana kavuşmak için ilaç kullanmaya başlaması lazımdı ama yapamadım güzel kızım hep ilacın zararları korkuttu beni eğer sen gelirsen de ben farketmeden o ilacı içersem geri gidermişsin içemedim annemm Allah bana o ilacı içirmedi doktorda yaptığımız kan testinde çıkmamana rağmen her ihtimale karşı ilacı içmeden önce babana test aldırdım testi yaptım ama dedim ya umutsuzdu sonucuna bile bakmadan ilacı içmeye gittim ama yine olmadı içemedim hemen geri döndüm teste lavabomuzun kapısından baktığımda sanki ikinci çizgi vardı heyecanlandım elime aldım testi evet meleğim evet tam o an senin içimde olduğunu gördüm babana söyleyemedim evin içinde döndüm durdum ayaklarım yerden kesik bir yandan ağlar vaziyetim bir yandan yüzümde aptalca bi gülümseme içim içime sığmıyor gibiydi hemen koştum telefona ama baban anlamasın diye yüzümü toparladım odadan telefonu aldım aradım teyzenleri ben galiba hamileyim derken kelimelerin boğazımda düğümlendiğini hatırlıyorum🙏🏻sonra odaya gittim dünya tatlısı babanın yanına seni sordu bana yok dedim daha değil...üzüldü...ilk defa o akşam hissettim artık baban senin yokluğundan çok rahatsızdı ama sen vardın.o gece uyuyamadığımı biliyorum sabahın çok erken saatlerinde sağlık ocağını aradım olanları anlattım bana ne dedi biliyomusun kızım hayırlı olsun gebelik girişini yapmalıyız buraya gelmelisin nasıl bir heyecan nasıl bir sevinç nasıl bir mutluluk anlatamam kimseye anlatamam hemen gittim kızım kan testi yapalım dedim ben emin olamıyorum tamam dediler ama cuma günüydü sonuç pazartesi dediler evden çıkarken içinin sıcaklığıyla dışarının karını unutan annen nasıl beklesin napabilirim dedim ben dayanamam Pazartesiye kadar poliklinikten öğrenebilirsin dedi üzerime şal almayı da unutmuşum soğuk hava ama olsun dedim öğrenip babasına söylemeliyim hemen çıktım yola yanımda para yoktu koştum anneannene pra aldım hemen gittim polikliniğe orda bi abi vardı meleğim telaşım onun da yüzünü güldürdü ilk bebeğimiz olduğunu anladığını bu soğukta neden acele ettiğimi idrar testlerine güvenebileceğimi söyledi yinede kan testini yaptı bana kartını verdi hamile hamile gelme bidaha dedi bana artık herkes hamile diyordu kızım bu çok güzel çok.sonra gittim anneannene saat daha 10 vakit geçmek bilmiyor sonunda 12 30 oldu saat hemen aldım telefonu aradım polikliniği evet Büşra hamilesin dedi Allahımm böyle huzur verici bi cümle daha yok böyle anlamlı bi cümle daha yok hemen tuttum evimizin yolunu ama hep planladığım şekilde söylemek için babana bir hediye kutusu aldım birde emzik eve gittim ellerim titreye titreye notlar yazdım babanla ilk evlendiğimiz zaman daha sen yoklen sadece hayalin varken aldığım minik pembe ayakkabılarını emziğini testlerimizi notları koydum kutuya babanı beklemeye başladım aksilik işte baban geç kaldı ama sonunda kapımız açıldı baban geldi çiğ köfte istedim babandan canımız çekmişti baban kapıdan o kadar mı canın çiğ köfte çekti diyerek her zaman ki güler yüzlülüğüyle girdi içeri kutuyu gördü oturdu yanıma aramızda o kutu... kaldırdı kapağını okumaya başladı bir bir aslında ince ince mesajlar vardı ama baban anlamadı sonra emziği aldı eline baktı baktı baktı anlayamamıştı hala ben tutamadım kendimi hem gülüyorum hem ağlıyorum yüzüme baktığında anladı gerçekten mi dediğini hatırlıyorum cevap veremeyip kafa salladığımı sonra o güzel kalpli babanda tutamadı kendini oda çok ağladı kızım sen geldin diye sevinçten annemm o anlar o kadar güzel ki o kadar cümlelere sığdırılmıcak gibi ki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Elhamdülillah artık anne babayız senin annen baban cennet çiçeğimizin annesi babasıyız bal kızımız Aselin peygamber efendimizin eşi hafsa annemizin ismini taşıcak olan hafsamızın anne babasıyız Asel Hafsamızın anne babasıyız💕💕💕