Senbibak Cankusssssss bu mide beni öldürecekkkkkkkk. Dolapta süt yok salatalık yok yoğurt yedim ama ne çareeee
Gulnar44 Cankusssssss Artik uykular haram sabaha karsi anca uyuya biliyorum onuda sag olsun kizim uyandiriyor hadi anne kalk aciktim diye cok zor iki cocuklu anne olmak
Minikuzum Senbibak ayy allah sabir versin nasil bilirim o mide yanmasini oturup aglatir insani bnde ne yiyip ne icecegimi şaşırıyorum anca soda rahatlatiyor öyle uyuyabildim
Morcivert0401 Cankusssssss Bendeee sırt agrısı ayrı bi dert karnım agrıyo ayrı bi dert ama Allah alıştırıyor herhalde gece uykusuz kalmaya gündüz skntı yaşamıyorum çnkü
Ayceyasaf 38 + 6 Artık üç saat uyuyup uyanıyorum 3 saat ayaktayım gündüzde böyle açığı kapatıyorum arada şekerleme yaparak!! Zaten vücut kendini böyle hazırlıyormuş uykusuz gecelere yoksa nasıl baş ederiz ki 😌
Usya34 Cankusssssss Bu gece kızım çok hareketli maşallah. Yine her zamanki gibi yatamıyorum bu mide yanması ve hazımsızlık hissi beni mahvediyor 😓🤦♀️
Melikeyildiz Önceden sağda olan ağrı sızı şimdi sol tarafimda kasikta 'daki ağrı sızı belime vuruyor saat 4 'den beri geçmedi gözüme uyku girmiyor 37+1 haftaligim sizce ne olabilir