pelin_87 Burcak61 kuzum Rabbim yardımcınız olsun, sağ Salim birlikte yeni hayatınıza başlayın inşallah yavrunla ikiniz
Slcndereli Burcak61 amin inşallah bişey olmaz sezeryan olursun sağlıklı loşunda bebeğin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Burcak61 Kardelen123 bebeğin eşinin aşağıda olması Doğum yolunu kapatması hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza
GuelGltkn Burcak61 Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim🙏🏼 bende plasenta previa var suan 27 haftaligim yukari cikmasini bekliyorum zor bi durum cidden ama siz ne güzel bu haftalara kadar gelmissiniz hayirlisiyla bisey olmaz size 😊
Burcak61 GuelGltkn çok şükür ki gelebildik sabah 08:15 de sezaryenim var inşallah hayırlısıyla çıkcam ameliyattan
Burcak61 Ameliyatım çok güzel geçti yaklaşık bir bir buçuk saat sürdü bebeğim gayet iyi birazcık küçük önce bana verdiler sonra kan şekeri düşük olduğu için küvöze aldılar
23sekerkiz Burcak61 cok sevindim allah saglikla lavustursun herhangi bi sorun oldumu rahimde vs benimde plesentam asagida bilgi verebilirmisin