Fatos00 Merhaba kızlar mustellanın bu ürünü hakkında bilgi sahibi olan var mı ben çözemedim de https://hizliresim.com/86Qp81 https://i.hizliresim.com/86Qp81.png
Aysegul_42 Fatos00 bu yenidoğan için ama bunun birde alerjisi olan bebekler için olanı var tabii onu ilk doğduğunda bilemeyiz biraz daha pahalı bir ürün o bende bundan aldım şampuan olarak
Burcak61 Fatos00 ben bundan sa mustela yenidoğan Konak önleyici köpük şampuanı tavsiye ederim ben onu aldım
Lale00 Fatos00 tekli almaktansa set olarak almani tavsiye ederim sampuan bebek yagi pisik kremi falan var setin icinde trendyol n11 de var hemen hemen ayni fiyatlar
Fatos00 Mervemim Aysegul_42 Burcak61 Mlssa Lale00 kızlar bu şampuan değil yanlış bilginiz olmasın krem gibi bişey sütü diyor ama anlayamadım Fransa’dan getirttim bi tanıdıkla krem dedi ama neresine ne zaman sürecem onu anlayamadım bişey sütü diyor ama çözemedim :/
Mervemim Canım eve gidince bir daha bakarım bn set halinde almıstım şampuanı diye biliyorum tekrr bakar haber ederim sana
esra1907 Fatos00 Reinigungsmilch bebeğin vücüdü ve popo bölgesi için kullanılıyor canım losyon gibi suratına da kullanabilirsin
Fatos00 Yesimeliz Aysnrplt esra1907 yani ben banyodan sonra yağ gibi bunu kullanabilirmiyim vücuduna birde popo derken pişik kremi gibi mi kullanılıyor. Getiren de öyle dedi ayriyeten pişik kremi satılmıyormuş bunu heryerinde kullanabilirsiniz demiş ama pişik görevini de görürmü ki
Yesimeliz Fatos00 zaten ilk aylar yag onermiyorlar bunu banyodan sonra surucez. Ayrica pisik kremi var musrelanin uzerinde 1 2 3 gibi bisiler yaziyor. Ben ikisini de kullanicam canim
esra1907 Fatos00 bu temizlik için canım pişik kreminin yerini tutuyor mu bilmiyorum benim aldığım sette pişik kremi var
Aysnrplt Fatos00 canım ben setini aldım setinde vücut losyonu bebek yağı şampuanı ve pişik kremi vardı. Bu senin attığından değil hiçbiri. Anladığım kadarıyla bu temizleme losyonu bunu alt değişirken popo kısmını pamukla silip temizlemek için kullanıyorsun ayrıca vücut için de kullanabilirsin
Fatos00 Yesimeliz esra1907 ben bunu banyodan sonra vücut losyonu olarak kullanayım o zaman daha sonra yağını kullanırım bu bitince o zaman olur herhalde.
Deletedmom0042 Vucut losyonu gibi yüzü ve poposu icin. Cildi nemlendiriyor, yumusatiyor, temizliyor, koruyor.
DemetDigesu Fatos00 baslıgı nutella dıye okuyup canı ceken ben🤣🤦♀️ Hamılelıkten neyı aşerecegımden sasırdım 😅
FHKK Fatos00 Mustelanın içinde katkı maddesi var diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Ben sebamed tercih ettim 😊
Fatos00 FHKK bende aksine en doğal mustela duydum integramda Mühendisinoğlu diye biri var o araştırıyor mustela baya öneriyor ürünlerini.