dryttk Denizkasall hayırlısı olsun üzme kendini olur mu bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur gerçi regl geçince çıkıyor diye biliyorum önce kanda sonra idrarda çıktığı için sen yine de ilaç felan içmemeye çalış emin olana kadar
Deletedmom00170 Denizkasall canim reglinin geçmesini bekle 5 gün kadar hcg yükselsin yeniden yap insallah hamilesindir😍
Denizkasall Deletedmom00170 inşallah hamileyimdir valla kaç tane test yaptım hepsi negatif dün sadece silik bi çizgi belirdi sonra oda yok oldu anlamadım bende kafam çok karıştı
Deletedmom00170 Denizkasall canım reglinin 5 ile 7 gün gecikmesi hcgnin yükselmesi anlamındadır beklemelisin o yuzden Ama sık idrara çikma gebelik belirtileri arasında
Denizkasall Deletedmom00170 ben bunun gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum dün burada öğrendim ve hep diyordum ben niye bu kadar çok lavaboya gidiyorum diye🤷🏻♀️
Deletedmom00170 Denizkasall evet dediğim gibi 5 7 gün gecikmesini bekle daha net olacak varsa o çizgi😍 inşallah hamilesindir dua et inşallah isteyenlere de
Denizkasall Esesen 20 gün önce enfeksiyon vardı idrar yollarımda ilaç kullandım ve geçti. Son bir haftadır büyük tuvaletime dahi günde beş kez felan gidiyorum en az 3 oluyor nedenini anlayamıyorum
dryttk Denizkasall küçük tuvalete çok çıkılıyor fakat kabızlık oluyor en azından bende bu şekilde oldu. Arkadaşımda kabızlık yaşadığı için doktora gittiğinde gebe olduğunu öğrenmişti
Denizkasall Deletedmom00170 inşallah dediğin gibidir kuzum inşallah bardır rabbim biliyor çok istiyorum yaşımda küçük onunla bielikte büyüyeyim istiyorum ama her şey Allahtan🙏🏻
Deletedmom00170 Denizkasall aynen canım Allahtan ama düşünmemeye bak olmadiysa da Rabbim ne zaman ol derse o zman oluyor herşey gönlünce olsun dilerim 😍 E postan varsa yaz konuşalim kuzum
Sohretkural Denizkasall hadi ya onda da mı çıkmadı hayret bişey. Bekle bakalım adetin gecikcek mi olcakmısın
Denizkasall Deletedmom00170 denizkasall@hotmail.com İnstagram: denizkasall ekleyebilirsiniz arkadaşlar
Tazeanne0134 Denizkasall böyle bi durum yaşamadım ama 1.yasin küçük değil hele ki evliysen bende 23 yaşındayım 102 haftalık hamileyim hastaneye git ve kan ver kesin sonuç
Ilknur54_ Canım geç dölleme oluncada hemen bekli olmuyor diğer düşük yaptığım gebelikte tam adet olacağım günmüydü ondan sonraki günde kanda bekli olduydu bundakinde 1 gün önce yaptım idrarda belli oldu kafana takma sakin ol cnm
Sohretkural Ilknur54_ canım ben de kaç kere test yaptım negatif cıktı. Bugün adet günümdü fakat olmadım. Sabah normal test yaptım yine çıkmadı. Sabah gidip kan verdim acaba geç döllenme olmuş olabilir mi