Demirinannesi1 Adsin kaç haftalıksiniz benimde haftaya çatı muayenem var belli olacak dar mı degil mi😒
Sedamehmet Adsin beni de dün muayne etti 39 haftaligim doguramican kadar dar degil dedi oyle soyledikten sonra moralim bozuldu benim de
Elena4 Adsin ben 🖐️ ilk doğumun normal kızım 5 yasında o zaman doktorum catı darlıgı var demişti ona rağmen dogurdum. Şimdi 35 haftalık hamileyim 🤭
ezgms1 Adsin çatı darlığı varsa hiç düşünmeden sezeryan yaptırın ablamı normal Doğuma zorladıkları için vajinayı paramparça etmişler bebek yanımıza geldi Ablam 1.5 saat ameliyatta kaldı yeniden diktiler ve 4 ay çocuğuna kendisi bakamadı o yüzden riske atmayın kendinizi
Adsin Ben bugün 37.haftama girdim ve çatı muayenesi oldum darlık ve basıklık olduğu için haftaya sezeryanla alalım dedi ve bugün 3 doktora gittim yani 3 kez çatı muayenesi oldum hepsi farklı şeyler söyledi kafam çok karışık
Adsin Ama kemik yapım normal Doğuma elverişli değilse bu tüm doktorlar için böyle olmalı biri yapabilirsin sıkıntı yok diyor diğeri yapamazsın kesinlikle diyor bende ne yapacağımı bilmiyorum 😫
fatossaluk Adsin durum varsa özele git canım sezeryan ol eğer catin darsa benimkide normal bekliyorum acilmam var daha gelmedi naz yapıyor bizim kız bana 39 haftaligim bende
fatossaluk Adsin evet çatima bakıldı müsait ama ben istemiyorum korkuyorum onun etkisi var 2 cm acilmamda var 1 haftaya gelmezse onlar baslatcak
1907 Bende 39 haftalığım bugün kontrole diye gittim ve hiç açılmam olmamış doktorum bebeğin suyununda azaldığını söyledi sabah yatış verdi normal doğum uapacagım suni sancı ile 🤷🏻♀️