Eyll_kuzu Sol tarafı çürüyen bir tek benmiyim artık kaburgam ağrıyor sağıma dönüyorum mecburen bu sefer vicdan azabı çekiyorum siz nasıl bir çözüm buldunuz ? Güzel anneler
Taneminci Eyll_kuzu sağda vicdan azabı çekmiyorum ama dinlenebilmek için bir kaç dakikada olsa sırt üstü yatınca bende vicdan azabı çekiyorum
Mlssa Eyll_kuzu Doktorum sırtüstü ve yüzüstü yatma dedi sadece,sağınıza yatabilirsiniz sürekli sola zaten uyuşur bir yere kadar sol tarafa yatılır.Eziyet etmeyin kendinize🙏🏻
sevdicek Eyll_kuzu Taneminci M-Ali Adves ayy ben uzanırken falan hep düz yatıp ayakları dikiyorum yanlış miymiş 🤔🤔🤔
laleesed Taneminci aynen bende hep ayni yonde yatmak biraz zor(ama bebeyimoz icin azcik daha sabr edelim)
Eyll_kuzu Mlssa ah çok teşekkür ederim ederim kaburgalarım ağrıdı resmen ama sağlık olsun kızıma değer
M-Ali Eyll_kuzu tövbe günahına şöyle saçma şeylere inanmayın allah aşkına ne tarafınıza yatarsanız yatın hanımefendi
Sltnzlm Eyll_kuzu henüz bi çözüm bulmadım aynı cümleyi bugün sabah da ben kurdum çürüdü artık sol tarafım diye nasıl yatıyorsam öyle kalkıyorum bünye alıştı gece harekette etmiyorum. Arada bi sağa tarafa yatıyorum aklıma hemen damarlar geliyor 😂hoppaa geri sol tarafa😇
M-Ali Pelin86 bende 3. Gebeliğim valla nere denk gelirse YÖK sola yatıyım yok sağa yatıyım hiç öyle dertlerim olmadı 🤔