mervedinc Merhabalar 35 haftalık gebeyim bu aralar ara ara kasılmalarım oluyor 25-30 saniye süren yalancı sancılar ve beyaz olan akıntım kahverengi oldu Cuma günü doktor kontrolüm var sizce acile gitmeli miyim başına gelen varmı
AygyulSina mervedinc nisan gelmis olabilir mi haftan kucukte acile gitsen iyi olur. En azindan dogum icin 36 doldurman lazim
Sasah1441 mervedinc benim bilgim yok ama haftası küçük erken doğum riski varmıydı nişan gelmiş olabilir internetten de bi araştır istersen Dr ile görüş
mervedinc nurhayatogul dinlenmek değil de yalancı sancı giriyor 25-30 saniye de 2 günde bir defa felan geliyor
mervedinc Sasah1441 erken Doğum riskim yoktu ama bu aralar böyleyim devlete gittiğim için doktoruma her an ulaşamıyorum en iyisi yarın bir acile gideyim
bebekteyaparimkariyerde mervedinc yalancı sancıların olması normal gün ağrıları der eskiler buna ama kahverengi akıntı hiç normal gelmedi bana canım bi nstye bağlanmakta fayda var
tesbihlibebek Kuzucum benimde geldi kahverengi akıntı sancılarda iki günde bir diyorsun ki bu saatte bir bile olsa Doğum riski taşımaz daha sık olması lazım son zamanlarda alttan muayene oldun mu onunda etkisi olabilir akıntıyı koyulaştırabiliyor
mervedinc tesbihlibebek dün acile gittim daha fazla su içmen lazım dedi doktor 2 litre içiyordum sancılar da normal ara ara olur dedi
tesbihlibebek mervedinc muhtemelen suyunu az buldu bolca iç fiyatı artık uygun o yüzden rahatça karpuzda yiyebilirsiniz suyu o da çok arttırıyor arada bir suyunuza limon katıp için o da çok iyi geliyor