Rnhndkzn dryadx annem şeker hastadı ona rağmen şeker yüklemesi yaptırmadım. 2 dilim baklava kadar denen şeker baya baya bi kilo baklava yemiş gibi oluyosun. Onun yerine açlık tokluk şekerimi ölçtüm sorun çıkmadı
_kkbr Net kararliysan bu postu niye açtın😀 Ayrıca bana doktorum sağlık Bakanlığına ait bilgi kağıdını verdi. 2 dilim baklavayla eş değer tutuyosunuz zararı olucak diye bişey varsa haberiniz olmayacak, neyse sen zaten kararını vermiştin gerçi 😂
dryadx _kkbr ayy ne boş yaptınız yaaa alla alla başta yazdık maksat muhabet die sanki senin de yorumun çok gerekliydi .
Bahara _kkbr evet iki dilim baklavayla eş değermiş allah aşkına sanki hiç tatlı yemiyoruz hamileliktede şökör yöklömösü çok zararlı furyası başladı. Saçma sapan işler. Bilmiyorlarki bunlar bizim ve bebeğin sağlığı için
_kkbr dryadx dryadx Sen rahatsizmisin 😂 Senin saçma fikrinden bizene o zaman ne diye milleti oyaliyosun bi gerçek var onu söylüyorlar sana doktor ònermişte sen hangi kafayla yaptirmiycam diyosun yaptirmiyosanda bizene sana olacaklari söylüyo insanlar boş yapan sen oluyosun burda bak işine
dryadx _kkbr _kkbr nasıl bir başlık açmışsam 😆 yazma ya işin gücün yok mu ayrıca rahatsız vs burada sohbete layık değilsin bence !
Beyzanurlina dryadx sakın böle düşünmü senın gebelıgınle onunki bir mi doktor ne diyosa dınle derim kımsenın hamilelıgı bır deyıldır allah korusun ilerde skntı yaratır
Deniz_ruzgar https://www.instagram.com/p/BxA_EeaBu1V/?igshid=vlzijwkv1dke Bunu bi okuyun ... Kardiyologla kadın doğumu ayirt edin artık !
Ebrumila dryadx seker yuklemesinin bi zarari yokki her ihtimale karsi yaptrman en dogrusu .. bni baya bi korkutmuslardi ac karna sekerli suyu icnce kusucksin die hicte oyle dedkleri gbi midem bulnmadi tadi rahatsz etmedi yani
Bahara dryadx yaptırmıcaksan yaptırma bunu neden sen yaptırmıyorsun diye iyi bişeymiş gibi empoze etmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Siz biliyormusunuzki anne karnında bebek ölümleri şekerden dolayı oluyor ? İyi birşeyi savunmuyorsunuz hanfendi evde tv karşısında ha iki dilim baklava yemişsin ha şeker yüklemesi yaptırmışsın aynı şeker oranını alıyorsun abartmayın bu durumu artık
hunilimom dryadx benim kuzenim de özele gidiyordu istanbulda bildirdik ünlü bir hastaneye ona da hiç dememisler yükleme yaptır felan diye son aylarına doğru fenalaştı sebebini ararken şekeri çok yüksek olduğunu bebeğe zarar vermeye başladığını araştırdılar devlet hastanesinde diyet felan yaptı ben de yaptırdım en azından kafam rahattı sekerim yoktu olsa diyet yaparsın felan çok sinsi de bir hastalık
dryadx hunilimom Teşekkürler 🙏🏾 ne güzel açıklamılsınız . ya bu konu artık şeker yüklemesi yaptırmıcamdan başka konuya gitti ne sevgisiz insan varmış 🙄 hep bir muhalefet Gereksiz eleştiri😊 benim de hamile oldugumu unutuyorlar sanırım maksat muhabett dedik muhabbet nereye gidiyorrr silicem başlıgı ama silemiorum😝 allah rızası için saolun ben baya aydınlandım balka başlık altına dogru yol alalım pls !
hunilimom dryadx yorumlara açık deyilsen acmicaktin sen sordun bizde fikrimizi örneklerimizi verdik burda seni destekleyen kadar desteklemeyen de olucak buna alışmalısın kimse senin ve bebeğinin neler yapıcağını bilmeyiz herkes fikrini söyledi herkese karşı tavrın da aynı sanırım...
dryadx _kkbr öle bilinçsizce çocuk dogurmadım sanırım sizin 5,6 var baya bilinçlisiniz ! Benim ilk olcak o yüzden belki bilmemem çok garip olmamalı !
_kkbr dryadx Benim de ilk kara kalbinizi ferah tutun burda söylenilen herşey zaten sizin bebeginiz için değilmi bunu ısrarla idrak etmemeniz enteresan yoksa kimsenin umrunda değil sizin ne düşündüğünüz.