Duyguveminigi TazecikAnne22 gzel grunuyo ama icindeki kumasin terletip yakicagni dsnuyorum blki oyuzden terch etmezdm cnm
TazecikAnne22 Duyguveminigi Nur___ https://www.hepsiburada.com/star-baby-travel-sistem-rabbit-bebek-arabasi-p-HBV000007EYLF?magaza=STAR%20BABY&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla&gclid=Cj0KCQjwpPHoBRC3ARIsALfx-_IQP-dasJruiA9461cxPLSvZNTwbNqKRnXy7d-wb-z0QyfJZsSm_HEaAkNTEALw_wcB Bu araba nasıl peki sizce Dün satıcı özellikle bunu önerdi indirimde dedi 1150tl burda fiyatı
Nur___ TazecikAnne22 yani güzel tabiki tercih bence port bebe çok kullanışlı değil hani uzun vadede değil, tabiki uygunsa fiyat olarak al, rengi filan pusetinin olmasın içinde güzel
Nur___ TazecikAnne22 sürüşü filan iyidir diye düşündüm çünkü tekerlekleri büyük, işte özel araban varsa rahat edersin onu da göz önüne almak gerek
Duyguveminigi TazecikAnne22 gzel grnyo ama joker varmi sizn oralarda ben haaala sunny baby marvel den yanayim 😂 200 tl dha ver bnce onu al
Duyguveminigi TazecikAnne22 cnku inceledgmde tek elle kapanio kumasi cok gzeldi ve tek parmkla puseti kaldrabliosun ustnde puset veya yatgi varken kapanablio ama ddgim gbi joker varsa gt gor ole karar ver 🙂
Alarasel Duyguveminigi sunny baby nin hamgi modeli bilmyrm bna sağlam gibi gelmedi prk sallanıyo baya puset takıldımı falan habern olsn
Duyguveminigi Alarasel bn baktgmda bi sknti yasamadm belki dger modelleri olablrmi acaba bayana da oyuzdn diorm fikir frklilgi olabilr bana iyi gelen bayana uygun gelmeyeblir vebale gremem oyuzdn gdip bakmasni onerdm
Nur___ Duyguveminigi aynen bende, bayb&plus canyon alacaktım mesela tekerleği çok büyük ve fazla yer kağladıgını görünce vazgeçtim, onun harici güzel araba
Bilge28 Casualin vista modeli var pusetten sonra bastona dönüşüyor ve cok az yer kaplıyor. İlerde tekrardan bastona gecileceğini düsünürsek 2 araba almaktansa bu modeli cok mantıklı . Fiyatı 1600 civarında
aynenaynen Hanzadeilknur ben dün mağazadan gidip aldım cameronda güzel kanz markasının modellerini beğeniyorum ben
Elifdikel TazecikAnne22 aldıktan sonra farklı bir rengini kanz bebe kartalda gördük 900 TL peşin veriyorlardi daha uygundu
Tgbkpl Kızlar ben de uzun araştırmalar sonucu Casual Vista trona baston travel aldım. Casualin diğer modellerinde oturma kısmı oval olduğu için bebek uzadıkça bacakları sığmıyor