TazecikAnne22 Mom85 Kendi bazam var canım ilerde o da olarak onu kullanmayı düşünüyorum o yüzden beni şuan 3 4 sene idare edebilecek kullanışlı bi beşik istiyorum ki beni uğraştırmasın, 😂
elf0 Baby care bc312 aldık biz de tek elle kapanır kapandığında oturma kısmı üstte kalır gayet hafif geldi bana iki yönlü de kullanılıyor sürünü çok rahat fiyatı bin tl aldık biz evkur dan taksitle tavsiye ederim
TazecikAnne22 aynenaynen Alarasel Ya bilmiyorum baya bi araştırma yaptım ama kullanım açısından park beşikleri çok öneriyorlar fakat bugün burda sordum ben katlanabilir alma vidalı takılıp sökülebilir park beşiklerden al dediler ama bilemiyorum elbet
aynenaynen TazecikAnne22 park beşikleri çok öneriyolar aslında bende kullanışlı buluyorum ama ben görüntü açısından sevemedim onları :) sizin için önemli olan kullanışıysa sağlam iyi bir markanın park beşiği rahat ve uzun ömürlü olabilir çocuk baza yaşına gelene kadar yatabilir onlarda
EsMasal TazecikAnne22 joie nin park yatağını aldım çok kolay kurulup açılıyor ve uğraştırmıyor, taşınması da kolay
TazecikAnne22 İlk baş görselini pek sevmiyordum aslında ama rahatlık açısından olunca gerçi alıştı artık gözüm hoş modelleri var 😊
TazecikAnne22 aynenaynen Aynen canım bende görüntülerine alışamamıştım aslında almam diyordum ilk başta ama baya araştırdım kullanım açısından çok öneriyorlar Birde burda gerçekten hoşuma giden bi model ve rengi buldum onu almayı düşünüyorum açıkcası
aynenaynen TazecikAnne22 en iyisi kafayı çok bulandırmamak çünkü araştırdıkça yeni modeller çeşitler gördükçe işin içinden çıkılmıyo 🙈 aklınızda illada mobilya tarzı beşikler yoksa alınır park beşikler bu kadar insan yanılıyo olamaz sonuçta :)
TazecikAnne22 Birde aslında çok araştırınca kafada çok karışıyor Acaba çokda karıştırmamak mı gerek 🤔
Sebahat77 Kosem_Hanm benimde hazırda duruyor 34 haftalık olduk kendim kurup kendım katlayabiliyorum denedim evde sürüş yaptım ayrıca denemek için gayet güzel ❤️😘
Kosem_Hanm Sebahat77 Hayirla saglikli günlerde kullanalm.insallah bende bi awmde gördüm denemedim.biraz sürdüm orda fiyat farklıydı tabi birdan siparis verdim hayrlisi bakalim 😊
Esnesn Bebek arabası: joie chrome (puseti joie gemm diye geçiyor)...👍 park yatak: sunny baby bence...
Nur___ Araba olarak, joie muze lx travel sistem, beşik baybplus lüx park beşik en bütçeme uygunu bunlardı 🌼
ksnrkck TazecikAnne22 casual sonic kullanisli bi bebek arabasi tek elle acilip kapanabilir kullanimi rahat
Tugbanur Merve-Umit_ilkimada bende onu almayı düşünüyorum hem travel sistem.hem görünüşü güzel hemde fiyatı bütçeme uygun. Siz memnun musunuz. Bide e bebek in magazasindan mi aldınız yoksa internet adresinden mi sipariş verdiniz. Yani mağaza fiyatı da internetle aynmi
Merve-Umit_ilkimada Tugbanur mağazadan aldım ama rengi olmadığı için kargoyla eve gönderdiler denedik güzel sürüşü falan resim atayım isterseniz
Merve-Umit_ilkimada Tugbanur [url=https://hizliresim.com/86Qqo1][img]https://i.hizliresim.com/86Qqo1.jpg[/img][/url]
Elifdikel TazecikAnne22 ben prava aldım ancak henüz poşetinde daha açıp denemedik 1150 tlydi :) daha Uygun fiyatlı satan yerde var