Srpkale TazecikAnne22 Ben prava aldım pusetsiz 550 TL çokta hos bence sağlam da Allah nasip ederse kullanicaz görünümü de çok güzel
Krdlnyldzn7 Glydn bizimde Ekim sonu Kasım başı gibi ama hazır olsun istiyor insan . Benimde beynim yandı gerçekten 😑 bir iki marka var ama karar veremiyorum 🤷♀️🤭 ne zor şeymiş
Glydn Krdlnyldzn7 ben de yine doğuma kadar bakıcam zor konu seçici oluyor insan haliyle bir de önümüz bayram bir yerlerde cazip bi indirim filan olursa o zaman alırım belki diye düşündüm ama acele etmiyorum arabaya
GuelGltkn Havvauygun ben siyah/gri aldim 😊 ben simdiden sabirsizim oglum dogsun onu gezdireyim diye 😄😄
DeryaKuzusu GuelGltkn Chrome un puseti standart dimi canım Gemm diye geçiyormuş galiba. Her puset olmaz dimi. Ben de alıcam ya kafaya koydum. Literax 4 den vazgeçirdiniz beni thanks 😍😍😍
Kubraeylul TazecikAnne22 prava markasından ben aldım henuz kullanamadım ama gayet güzel çok rahat çok araştırdım ve sonunda onu aldım 🤗
Alarasel seymaozkan prego çok hzl ama travel sonuçta o da yani bn ara tuzağı olasrk görüyorm içi oldr dar ki travellerin pusetide oldr küçükki 4 aylk oldumu çocuk zor sığar birazda iriyse eğer. Ondn tercih etmrdk ama en iyisi bnce travellarda prego