Deniz25 ben ümit hastanesinde doğum yapcam inşallah 5 bin filan aşağı yukarı ama emin olun para candan önemli değil ilk gebeliğimde devlete gitmiştim rezil oldum rezil doğumda hiç ilgilenmiyorlardı sanırsın zorlar çalışıyorlar azarlayıp duruyorlardı perşembe günü kontrole gitmiştim dr suyun azalmış dedi suni sancı verdiler perşembe günü saat öğleden sonra 3 gibi doğuma girdim cuma günü saat 12 de sezaryana aldılar baktın gördün açılma olmuyor al sezaryana ne bekletiyon çok beklemekten oğlum kakasını yapmıştı yememiş ama illaki bulaşmış boğazına mikrop... boğazındaki mikrop arttıkça ne beni emebildi ne mama içebildi kilo da alamadı dr lar ölür demişti kaç ay hastanelerde yattık..
Doğunda ameliyat hanede üşüttüler bronşitli çıktık hastaneden sonra 10 gün kadar yoğun bakımda yattı sonra kilo alamadığı için başka bir hastalıktan şüphelendiler 1 ay tıp fakültesi hastanesinde yattık tıp fakültesi bu çocuğa fazla ümit bağlamayın fazla yaşamaz ölür siz bize bu çocuğu verin biz üzerinde test yapalım demiş kadavra gibi kullanalım demişler eşime en son anlara da dış kapı hastanesine götürdük boğazına baktılar boğazında mikrop olduğu gördüler 20 gün kadar antibiyotik tedavisi gördük boğazındaki mikrop temizledi öyle kilo almaya başladı çok şükür uzun lafın kısası para bi şekilde yerine gelir ama can yerine gelmez