cansuaydin Betul-34 bilemiyorum.. dediğim gibi doktorumun anlaşmalı hastanesi.. ayrıca hastaneden de fiyat istedim ben. Hiç öyle uçuk fiyatlar vermiyorlar. Bence bir ara görüş, paketlere bir bak..
Lindam Hilalaltay doktorunuzun muayene ücreti nedir? Bi dahaki sefere ona da görüneyim ben zaten kadın bi doktor istiyorum Doğum için eğer gerçekten ilgiliyse belki onda yaparım
Tugbagulacan Deletedmom0065 Çapa’nın orda Deniz Temen Doğruyol özel muayenehanesi var Doğumuda çapa medilife da yaptırıyor gözün kapalı güvenebileceğin bir doktor kesinlikle tavsiye ederim 😊
Deletedmom0065 Tugbagulacan bende kocamustafapasadayim canim benim taraf bakicam kesinlikle cok tessekkur ederim . Ucreti nedir acaba muayanesinin?
Ozgehasan Deniz25 17bin mi oha kızlar burdakilere şükür etmek lazım o zaman arkadasim doğum yaptı özel de sezeryan1buçuk odemisler normalde 750 1000arası fiyat almışlardı ama zam gelmiş sanırım
Lindam Hilalaltay bizimki ile aynı hemen hemen. Bi sonraki sefer ona giderim bakarım. Teşekkür ederim 😘
savci78 Derin6565 cok saol canim kimse gelmicek benimde bende orda yapmayi dusunuyorum. Kusura bakma biraz fazla sordum ☺️
Derin6565 savci78 yok canim sorun deil bende 2. Yide orda gulsum feyza da dogum yapicam gittim 40. Haftadayim bekliyorum artik dua edin
ZAB Virgomom10 şükürler olsun koca forumda 1 kişi gidiyor 😂 doğum paketlerinin kapsamı hakkında bilginiz var mı ? Bir de hastanenin nst ücretini, şeker testi ücretini biliyor musunuz :)
Virgomom10 ZAB ben ZAB doğum paketi her şey dahil dediler sezaryen 4500 normal 3500 dediler diğerlerini ben daha önce hiç yaptırmadım ve ararsanız gerekli tüm bileğileri veriyorlar