Kubraveysel sizinle ayni seyi dusunmuyorum kusura bakmayin devlette de dogum yaptim ozelde de karşılaştırmayı sevmiyorum tabiki her devlet hastanesi ayni degildir ama benim dogum yaptigim hastanede sanci cekerken kimse kontrole gelmedi öldü mu kaldimi bu kadin diye en son artik siddetlenince bi doktor geldi acilma tam ama yer olmadiig icin beni hemen alamadi gerekirse yatakta doguracaktim doktorlarin tavri iyiydi ona bisey demiyorum ama dogumum zor oldu ve refakatciya izin yoktu bi Allahin kuluda gelip bakmadı bebegimi almaya kalkamiyordum dikislerden dolayi hemsire sadece ilac verip gidiyordu okadar 2 kisilik yerde yatıyordum ve yanimdaki bayan daha once dogum yaptigi icin tecribeliydi o veriyordu bebegimi 2 gun hastanede yattim ve agliyordum yalnizliktan acıdan bebege bakamadigim icin yetersiz hissediyordum kendimi imza atıp cikabilecegimi bilseydim durmazdim diger dogumumu ozelde yaptım herseyimle ilgilendiler giyinmem olsun wc olsun refakatcim olmasina ragmen bebegimle ilgilendiler sutum gelmedigi icin mama verdiler sarilik olmamasi icin doyurup altini degistirip getiriyorlardi gece boylece bende dinlenebiliyordum devlette ise bebegim 2 gun ac kaldi kimse bakmadi devleti kotulemek icin soylemiyorum yanlis anlamayın hastaneye gore degisiyordur ama ben cok zorluk cektim devlette tabi belkide degismistir ama devlette yapacaksaniz mutlaka refakatci kabul eden bi hastane olsun.