Serra2018 bende Bagcilar Medipol mega da yapicam geçen sene 1300 tl dogum yaptim bu sene 1700 olmus6.sezeryan 3500 den başlıyormuş
Peony Merve_278 Benim eşimin de şirketi Acıbadem sigorta anlaşmalı. Bizim işimize yarıyor mu ki bu durum? Yani ben de Acıbadem e gidiyorum ama etkisi olacağını düşünmediğim için sormadım. 🙄
Merve_278 Peony valla arayıp sordu, %10 luk dilim ödeniyor diye biliyorum ben anlaşma olduğunda. şimdi gittiğimde tekrar öğrenicem. kadın doğuma muayene için sorduk 43 lira dedi.
CeylanMinel @Tugbaolgnn merhaba bende oraya gitmeyi düsünüyorum. İkinci bebeğim olacak insallah. Normal doğum 1200 sezeryan 1600 civarı biliyorum ben
Tugbaolgnn CeylanMinel olabilir ben tam enin değilim fiyat sormadım safece bir tanıdığım 3. Sezaryanını oldu 2200 vermiş ona istinaden söyledim çok aşırı pahalı değil odaları da bence gayet iyi ve eğer giderseniz doktor emine zeynep var ben ona gidiyorum çokda ilgili beğeniyorum kendisini muayne ücreti 70tl bilgin olsun canım
Peony Acıbadem Atakent e gidiyorum ben. Sgk lılar için uzman 7500, prof 9500 dediler sezaryen için. Benim doktorum prof, yapacak bir şey yok 🤷♀️
gezentianne Peony Acıbadem atakent bana 2 gün önce prof normal doğum 12 bin tl dedi?? Normal uzman da 10500 dü sanırım
Serra2018 Tugcee123 Özlem Kesiktaş Aydın cok memnunum.saat kac olursa olsun msjlarina cvp veriyor ve cok ilgileniyor
gezentianne Serra2018 Medipol Mega Üniversite Hastanesi bağcılar diye geçiyor ama bağcılarla alakası yok TEM kenarında bulunuyor.İlgili ve güzel bir büyük hastane ancak doğuma nöbetçi doktor girmesi ve de eşlerin doğuma alınmaması benim için eksi
merve1777 Serra2018 medipol bagcılar kosuyolu bir cok yerde var. prof değil. medipol ama uygun fiyatlar arayıp sorabilirsin. ben medipol bagcıları gidiyorum aylardır ancak erkek doguma alamacaklarını soylediler bende medipol kosuyolunda dogumu planlıyorum orada erkeklere yasak değil sordum 😊
Dilekbodur Deniz25 merhabalar ben tedaviyle hamile kaldım.Acıbademde meşhur doktorlara 700 tl vs muayene ücretleri ödedim tamamen ticarethane başka birşey değil çok fazla paralar kesinlikle isim ve marka olarak bakmayın nacizane tavsiyem😇
Serra2018 Tugcee123 öylemi gecen senede oraya gidiyordum bu senede oyle.hersene bir cocuk yaptigim icin 😂😂😂
Anacsevgidolumelek Cilemarslan bir iki kisi daha soyledi bende merak ediyorum orayi odalari tek kisilikmis baya ilgililermis falan filan ama bana uzak ben sultangazideyim :(
Elif2534 Cilemarslan bende oraya gidiyorum Yeliz hanıma mükemmel Bir doktor siz hangisine gidiyorsunuz
Tugcee123 Serra2018 ahahah😁😁 benim ilk olcak inşllah normal mı sezaryen mi biraz tecrübelerini anlatsan🙊😁
Serra2018 Tugcee123 Normal oldu. oglen kontrole gittim eve geldigimde her 5 dk da bir belime agri giriyordu gece 1 e kadar biraz artti adet agrisi gibi. sicak duş aldim iyice artti agri hastaneye gittim.gece 2 bucuk gibi 3 e kadar nst ye baglandim sonra 2 saat sunni sancı verdiler dogum odasina gittigimde saniyeler sonra bebegim dogdu.doktorum masallah cok iyi oldu dedi. biraz fazla yirtilma oldu icten ve dıştan.bi yanini bebek gelirken eli yuzunde geldigi icin yırtmış bir yanini doktor kesmek zorunda kalmis ama hiv hissetmiyorsun tabi.dogduktan sonraki rahatlama gercekten dunyada ki en guzel his😊
svncbttal53 Ben kızımı devlet hastanesinde doğurdum oğlumu da orda doğurmayı düşünüyorum. Bana çok gereksiz geliyor özel hastane arayışı.
Tugcee123 Serra2018 ayy inşallah bu doğumun da öyle geçer canım 🥰 çok teşekkür ederim anlattığın için❤