Deniziimmm sabukazan avicenna Sertan aksuya gidiyorum çok memnunum ama odalar iki yataklı bçve çok küçük ya
seftalicicegi Miniklerim_ ben 1 yıl oldu buraya geleli hiç bilmiyorum kurtköyde oturuyorum tek bildiğim yerde oturduğum ev 🤣🤣🤣
Miniklerim_ Gokmeninannesi felaket ☺️ Ben ilk defa tiksinmesen gayet rahat rahat hareket edebiliyorum zaten sürekli temizlik için bayanlar orda hep dolanıyorlar hemen topluyorlar WC de öyle ben aşırı memnunum vallahi ilgi alaka doktoru bıraktım a z ye iyi
Melek1010 Hzlhakko aa o kadar baktım hamileliğimin ilk günlerinde yoktu yeni birşey mi acaba yaptırmayı çok istemiştik
Deletedmom133 Hzlhakko canım ara ara ancak buldum seni toparlandım çok şükür dikişlerim iyi gün gün daha iyi hissediyorum zor olan ilk 2 günmüş rabbim herkese hayırlı doğum ve çabucak iyileşmeyi nasip etsin senin ne kadar kaldı 🥰
Hzlhakko Deletedmom133 evet bende seni tesadüf bulunca yazdım kullanıcı adında bulamamıştım 🙂 çok sevindim canım maşallah 🧿 sağlıkla büyüsün kuzucuk ben 20 haftaya giricem daha çoookk var 😁😁
Esenn1 Deniz25 Özel Okmeydanı hastanesinde olacak doğumum ücreti 1700 lira doktorumdan çok memnunum çok ilgili bir hastane. Lüks hastanelere o kadar para vermek çok saçma yani alt tarafı çocuğu çıkartacaklar😂😂 17 bin nedir😨😨
Ps15 Nurrrrr Doğrudur dediğim 10yıl öncesi sezaryendi, ben orda doğum yapmayacağım ama genel olarak böyle fiyatlar iyi hastanelerde😊
Lovelies Deniz25 sefaköy medipol e gidiyorum orası baya uygun muane ücreti 60 tahlilde 70 e denk gliyor dogum ücreti 1350 arası
Miray_05 Deniziimmm Deniziimmm orası o kadar pahalımı ki ben geçen gün sordum 1500 dedi normal doğum😐1 ay olmuştur yeni
Bahar3465 Miniklerim_ yaa ben de sancaktepede oturuyorum devlete gidicektim ama sen bölge hastanesi uygun diyince kararım değişti acaba fiyatlar hala aynımı
Gizem_miros Gecen sene 1.200 verdim sezeryan doguma bu sene 1700 diyolar yuh dedim icimden neyseki esime indirim yapiyolar okuldan dolayi doguma cok az kaldi heyacnliyim sanki ilk ya 🤣🤣🤣
gulcan1221 Esra_hiranur bende orda gebelik takibine gidiyorum ama doğum konusunda pek emin değilim hijyen açısından pek temiz bulamadım kafamda hep soru işareti var.
Esra_hiranur gulcan1221 ya her hastane illaki hijyen konusudur ben gayet normal buluyorum ha kalkip genisis se gidebilirim belki cok temzidir ama bütçem yetmez oraya