mercan2020 Eyll_kuzu teknoloji olarak nasıl hastane peki yeni doğan yogun bakim ünitesi var mı ? Ve nasıl acaba siz kaçinci haftadasiniz
Eyll_kuzu mercan2020 ben 25. Haftamdayım A plus bir hastane zaten 2 yıl oldu kurulalı o hastane ayrıca Attila bey hep pramatüre bebekler doğurtuyor orda yaşıyor bebekler yenidoğan yoğun bakımı da çok iyi
seftalicicegi Miniklerim_ tamam sağolasın canım benim ben istanbuldayım annemgil manisada oraya doğuma gidecem Allah izin verirse bölge hastanesinde olmayı düşünüyorum da hazırlıksız olmayım diye merak ettim postu görünce teşekkür ederim canısı ❤️
Ebrugozal Eyll_kuzu ben normal doğumu destekleyen bi doktor arıyorum doktorun normal doğum oranı nasıl
Tubamsl Ben Yeşilköy’deki acıbademe gidiyorum fiyat hiç sormadım ama sigortacım normal doğumun 20 bin olduğunu söylemişti zaten sezaryen daha da pahalı🙄 Yalnız ben hamile kalmadan sigorta yaptırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Hzlhakko Melek1010 hayır Acıbadem ve Demir hayat sigortası hamilelikte de yApılabiliyor ben çok araştırdım 😉
Melek1010 Hzlhakko aa o kadar baktım hamileliğimin ilk günlerinde yoktu yeni birşey mi acaba yaptırmayı çok istemiştik
Deletedmom133 Hzlhakko canım ara ara ancak buldum seni toparlandım çok şükür dikişlerim iyi gün gün daha iyi hissediyorum zor olan ilk 2 günmüş rabbim herkese hayırlı doğum ve çabucak iyileşmeyi nasip etsin senin ne kadar kaldı 🥰
Ozgemlym Deletedmom3 Hzlhakko sigortalar ile ilgili baya yazışılmış arkadaşlar bir sigortacı olarak cevap vermek istedim acıbadem den emin değilim ancak kendi hastanelerinde gecerli olabilir ve 1300 tl rakam verilmiş bu tarz sigortalarda yaşa ve teminata göre herkese farklı cıkar rakamlar demir hayat iki can sigortası ve türk nippon sigortanın hamilelik sigortası var şuan türkiyde ve yaptırmadan önce paketler var inceleyip gittiğiniz hastanede geciyormu arastırın 😊
Kumsalinannesii Meryu merhaba ben de sigorta sordum fakat hamile kaldıktan sonra yapılmadığı söylendi dogrumudur bilginiz var mi ??
Yasem1n Kumsalinannesii demir sigorta yapıyor yanlış hatırlamıyorsam. Allianz sigortanı yaptır 6 ay hamile kalmıcaksın diyor ki malum 6 ay sonunda doğuramıyorsun ettimi sana 1 yıl tekrar doğum için ücret ödüyorsun saçmalık.
Yasem1n İstanbul Kavacık da Medistate hastanesi normal doğum da sezeryan da 2500 tl Epidural filan olursa ekstra 500tl (Beykoz Nortclinic hastalarına özel fiyat bu normalde 7-8 bin filan)
Betttt Deniz25 beylikdüzü medilifeye gidiyorum normal 900 dü sanırım sezeryanda 1900 diye hatırlıyorum.
Yesimmmorhan Deniz25 kurtköy emsey hastanesi tavsiye ederim normal 3200 diye hatırlıyorum ve çok ilgileniyorlar
Melllyy Meryu Bahçelievlerde ne zamanın fiyatı bu yeni mi bende oraya gidiyorum da fiyat sormadım henüz
Meryu Melllyy normal 4.500 sezeryan 5.500 demişlerdi bana mart ayında ki genelde hastanelere Eylül ayında zam geliyor diye biliyorum
Meryemabf Deniz25 ÇamlıcaErdem Şükran Akalın’a gidiyorum 1350₺ normal ilk doğumum da 14 ay önce orda olmuştu aşırı memnunum inşallah tekrar orda yapacağım 3 ay kaldı
Bozslanomur yigitalptb Merhaba! Cnm bende nasip olursa doguma istnbla gelicm ablamda orda dogum yaptı yasemn hanımda siz hangi doktora gidiyorsunz acaba memnunmusunz bnm kızım var suan 1 yaşında 26 haftalıkta hamileyim kızım sezryan oldu smdi buda mecbr sezryan olck bnde 2000 tl die fiyat aldm ama indirimde uyguluyolarmıs
yigitalptb Bozslanomur ben Tea Tavadze'ye gidiyorum çok memnunum ama hiçbir doktorla ilgili kötü bir şey duymadım. Şu ana kadar olumsuz bir şeyle karşılamadım sırf para almak için fazladan test falan yapmıyorlar mesela hatta ben tüm aylık testlerinş sağlık ocağında yaptırıp sonucunu götürdüm doktora. İnşallah doğum da gönlümüze göre olur size de şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun.
sabukazan Deniz25 istanbul avicenna normal dogum 2800. Sezaryan 3 bin küsür. Yeditepe hastanesine gidiyordum. Orda da normal dogum ozel saglik sigortama 7 bin lira.
Deniziimmm sabukazan avicenna Sertan aksuya gidiyorum çok memnunum ama odalar iki yataklı bçve çok küçük ya