Denizkasall Sohretkural evet ben hep gün ortasında yaptım testlerimi hiç sabah idrarında yapmadım birde öyle denicem ama ne değişir bilemiyorum🤔
Denizkasall Sohretkural sen deneyecek misin? Geçen ay adet geçtikten sonramı öğrenmiştin gebeliğini ? Nasıl oldu özet geçer misin?
Sohretkural Denizkasall geçen ay adetime 2 gün kala öğrenmiştim sonra inanmayıp erken gebelik testi yapmıştım onda da çıkmıştı. Sonra acile gidip kan verdim beta değerim 12.21 cıkmıstı. Daha sonra adet günümde kanamam geldi 2 gün sürdü ve kimyasal gebelik yasamısım 😔
Denizkasall Sohretkural benimde öyle kesin adet olcam valla ama bir haftadır bende var bu ağrı anlamadım neyin nesi
Sohretkural Denizkasall dün yapmıştım negatif çıktı şimdi gittim test aldım sabah erken yapayım diye ama ümidim yok benim
Denizkasall Sohretkural ümitsizliğe kapılmayalım ya bakarsın çıkar 🙈 iyi şeyler düşünelim birbirimize destek olalım yaşımız çok küçük bu ay olmazsa diğer ay olur illaki görücez o çift çizgiyi seni benden daha iyi kimse anlayamaz emin ol ne hissediyorsan aynılarını hissediyorum sendeki belirti neyse bendekide o artık her şey Allahtan rabbim verirse olur vermezse boynumuz kıldan ince 💞
Sohretkural Denizkasall kesinlikle öyle Hersey allahtan ne zaman nasip ederse o zaman 🙏 kaderimize ne yazıldıysa onu yasicaz 🙏
Denizkasall Sende benim gibi sürekli buradaki yazıları takip ediyorsun değil mi belki biri içimi açacak bişey söyler bana destek olur diye 🙈
NihanMine kızlar ikinizi de diğer posttan takip ediyorum resmen sizinle birlikte heyecanlanıyorum kendimi gördüm umarım ikinizde hamişsinizdir yaaa 😊😊 sabah direk kan verdiniz daha garanti sonuç elde edersiniz bence bizi de habersiz bırakmayın 😘