Bebeklerinizin hıçkırığı böyle damar atması gibi 3 saniye arayla pıt pıt mı oluyor? Bide karnınızın üst kısmında mı hissediyorsunuz ben göbeğimin alt kısmında 3 saniye arayla pıt pıt hissediyorum şuan acaba kafası aşağıda ondan mı altta hıçkırıkları tersti inşallah dönmüştür 🙏🤗

Anneyimmmmm kaç haftalıksın canım? Ben 33+1 im ve bebeğim hıçkırdığı zaman bütün karnım zıplıyor 😂 tabi en çok sol tarafımda hissediyorum ama karnımın genelini etkiliyor. Bebeğim baş aşağı, duruşu etkiliyor mu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Hırçırıklarını izlemesi çok hoşuma gidiyor hatta kumanda koyup hıçkırıklarını izliyorum 😅

Ebrom 36 canım ama ben ne hareket ne hıçkırık hiç yaşayamıyorum ya çok tembel çok hareketsiz o zaman başka bişey mi acaba hıçkırık değilse ne ki 😂

Anneyimmmmm bugün ilk defa yasadm o duyguyu cok güzel ama ya😂kıyamam icerde hık hık edip duruyordu🤣göbegimin hafif altnda bi kac saniye arayla atti durdu hep☺️

Anneyimmmmm hareketleri de az hissediyorsan duruşuyla alakalıdır o zaman canım 🤗 benim ayaklar hep göbek deliği ve göğüsümün aşağısında olduğu için normalde de hareketleri aşırı belirgin o yüzden belki de hıçkırığı net hissediyorum belki bacakları çarpıyordur 😂😂

Ebrom olabilir canım ondan hareketsiz demekki seninki gibi ayakları yukarıda olsa durmaz başı yukarıda olunca az kıpırdıyor demekki 😀

Hll oy maşallah 😀 sen kaç haftalıksın canım 😊

• Hll bunu yanıtladı.